ONA JE BILA U KOBNOM AUTOBUSU I SPASLA DEI ŽIVOT: Sarapa otkrio ko je voditeljki dao prvu pomoć i zaustavio krvarenje (VIDEO)

Kurir

Voditeljki Dea Đurđević, koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC „Dragiša Mišović“ na Dedinju umalo izgubila ruku, prva u pomoć nakon stravičnog udesa pritekla je u pomoć medicinska sestra koja je bila u kobnom autobusu i tako joj spasila ruku, otkrio je voditelj i kolega Predrag Sarapa, koji je među prvima stigao na mesto nesreće.

“Težak udes i sudar! Na svu sreću, Dea je sada dobro.

Želim da se zahvalim mladoj devojci, medicinskoj sestri, koja je priskočila Dei i zaustavila prvi talas krvarenje. nadam se brzom oporavku i nadam se da će Dea vrlo brzo biti sa nama”, rekao je Sarapa vrlo potresen i još pod stresom jezivog događaja.

Sarapa je ispričao i detalje šta se dešavalo neposredno pred saobraćajnu nesreću

“Češće ja nju zovem jer se ja lako budim, pa je tako bilo i juče. Vadila je umnjak, sve je dobro prošlo. Kad sam došao pred zgradu kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje.

Kad sam je video kako leži u takvom stanju i kad je rekla dajte mi nešto protiv bolova, ja nisam izdržao. Nadam se da će sve biti u redu. Ovo je bila najteža slika u mom životu”, rekao je Sarapa.

Mladen Mijatović, dan posle stavične nesreće, Dein dugogodišnji partner, profesionalno je nastavio da obavlja svoj posao, pa je tako dao i kompletan izveštaj sa saobraćajne nesreće u kojoj je njegova devojka voditeljka Dea Đurđević umalo izgubila ruku kada je na nju na trotoaru naleteo autobus kod KBC “Dragiša Mišović”.

Mijatović je potpuno profesionalno dao kompletan izveštaj s tim što nije izneo nijedan novi detalj.

Kurir.rs/Foto Vlada Šporčić/Beta Branislav Božić/Printscreen/Pritnscreen/Instagram

Voditeljka Dea Đurđević oseća se dobro, rekao je jutros novinar Mladen Mijatović i partner voditeljke, dodavši i da zbog toga nije uspeo da je vidi.

On je dodao da su lekari rekli da je zdravstveno stanje poboljšano, da su zadovoljni operacijom i kako teče postoperativni period, kao i da su naredna 72 sata veoma bitna za dalji oporavak voditeljke.

“Doktori je prate, povrede su bile izuzetno teške, nije bila u pitanju otkinuta ruka, već i druge povrede o kojima ja sada ne bih govorio. Znam, da ima najbolji medicinski tretman, i verujem da će ovo brzo prebroditi. Medicinsko osoblje kaže da je Dea vedrog duha, da se psihički dobro drži i da je jaka i veliki borac”, rekao je Mijatović gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Mijatović je dodao i da su mu preneli da je Dea pitala kakvo je stanje u redakciji, da želi što pre da se vrati na posao i da jedva čeka da počne da radi.

“Dea je saznala da joj je veliki broj ljudi, kako kolega tako i građana širom Srbije pružilo podršku i zahvalila se na rečima podrške i rekla da će i lično to uraditi kada se bude oporavila”, podelio je novinar.

Podsetimo, voditeljka je krenula na posao kada je kod KBC Dragiša Mišović imala manji sudar, a kada je izašla na trotoar na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj je otkinuta ruka. Đurđevićeva je brzo prevezena na VMA, gde je operisala. Lekarski tim je predvodio prof. dr Marko Bumbaširević, koji je rekao da je operacija trajala pet sati i da, i pored teške povrede, očekuje dobar ishod.

ALO.RS

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...