PREPISKA KARLEUŠE I VRANJEŠA! NAJSREĆNIJA SAM KAD MI … ! Evo kako je JK stalno pokazivala Ognjenu koliko ga voli. Ove PORUKE su pravi Š0K!

Kurir

Jelena Karleuša poverila se Ognjenu Vranješu da joj je suprug Duško Tošić pretio zbog afere s njegovom kolegom, a pevačica je pritom fudbaleru pisala šta bi volela da joj on radi.

Pevačica je u jednoj prepisci s fudbalerom Anderlehta, s kojim se tajno viđala čak dve godine, pominjala planove za njihovu zajedničku budućnost, ali je i naglasila da će im biti teško zbog njenog muža.

“Pa šta da ti kažem kad ti pričaš da će te on ubiti?”, rekao je fudbaler, što je JK i potvrdila.

“Pa on mi je pretio tako”, kazala mu je Jelena.

Vranješ se očigledno iznervirao zbog Tošićevih reči, pa je obećao tadašnjoj ljubavnici da će stati u njenu zaštitu i postaviti svoja leđa ukoliko dođe do problema.

“I ti misliš da bih ja pustio da te on povredi?”, upitao je Vranješ Karleušu, što je nju veoma dirnulo, pa mu je, po ko zna koji put izjavila ljubav.

“Bebo, volim te. Ja sam najsrećnija kad sam sa tobom. Kad pevamo, kad se vozimo, kad se držimo za rukice, kad mi rendaš ribicu”, poverila mu je Jelena svoja osećanja, nakon čega su prekinuli komunikaciju.

Podsetimo, ljubav između pevačice i bosanskog fudbalera bila je toliko jaka da je ona želela da mu rodi i dete. Prema porukama koje su razmenjivali, a u koje smo imali uvid, Jelena je u jednom trenutku njihove veze posumnjala da je trudna, ali bila je lažna uzbuna. Njih dvoje su dugo krili vezu, ali je Jeleni muž našao prepisku s Vranješom i sve otkrio. Ubrzo su u javnosti isplivale Karleušine porno-fotografije koje je slala ljubavniku, kao i poruke u kojima mu je do detalja objašnjavala šta voli da joj radi tokom seksa.

Kurir.rs/Ekipa Kurira, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Saga između Karleuša i Vranješa ne jenjava. Iz dana u dan pojavljuju se nove pikanterije koje ovoj priči daju potpuno novi smisao.

Danas Duško Tošić proslavlja rođendan, te je Karleuša postavila fotku kako joj izgleda današnji dan.

Sada je i Vranješ odlučio da se baš na današnji dan oglasi takođe na Instagram profilu.

On je postavio fotografiju iz teretane kojom je pokazao kako se vratio treninzima. Na fotografiji se vidi da je pored njega i kolega iz kluba Anderleht za koji Vranješ trenutno igra.

Podsetimo, čitav skandal nastao je malo posle Nove godine kada je Duško navodno u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je slao fudbaler Ognjen Vranješ. Od tog trenutka počela je drama, koja je odjeknula u javnosti, a navodno su isplivale i eksplicitne fotografije kao i navodne poruke pevačice i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

TAJNI SUSRET VRANJEŠA I KARLEUŠE U BEOGRADU?! OGNJEN STIŽE UVEČE, ISTI DAN KAD I JELENA: Pada dogovor dvoje aktera najveće po*no afere?!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ognjen Vranješ će u nedelju u popodnevnim časovima doputovati u Srbiju. Bosanski fudbaler u najvećoj tajnosti stiže večernjim letom. Jelena Karleuša bi, navodno, najkasnije u ponedeljak trebalo da bude u zemlji, zbog prethodno zakazanih obaveza prema “Grandu”.

Kako saznajemo, fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da por*o afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti.

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, najverovatnije sutra, takođe, doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja “Zvezda Granda”.

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije “Zvezde Granda”.

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan.

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...