JK JE 2 GODINE TEPALA VRANJEŠU: Evo koji je nadimak Karleuša koristila samo za Ognjena, fudbaler je TO NAJVIŠE VOLIO

Kurir

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić našli su se početkom godine u centru skandala kada su u javnost isplivale prvo informacije da se pevačica Dušku iza leđa dopisivala sa bosanskim fudbalerom, potom eksplicitne fotorafije, a na kraju i poruke koje mu je slala.

Kako je Ognjen izjavio, Karleušu je upoznao pre otprilike dve godine, a ljubav je ubrzo planula. Dok je sve u njihovoj vezi bilo idealno, pevačica je imala i specijalan nadimak za svog partnera. U trenucima ljubavi zvala ga je “bebo”, što je Ognjenu posebno prijalo.

Naime, u jednom od dopisivanja, on joj je poslao svoju fotografiju, da bi ona potom prokomentarisala sve sledećim rečima:

– Bebo moja lepa, lepi moj, anđele moj najlepši – napisala je ona Ognjenu.

Podsetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom.

Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

I dok je Jelena Karleuša potpuno nestala sa društvenih mreža, Duško Tošić oglasio samo jednom fotografijom na kojoj su on i njegova supruga sa smajlijem koji namiguje, demantujući na takav način priče da se par razvodi.

Saga između Karleuša i Vranješa ne jenjava. Iz dana u dan pojavljuju se nove pikanterije koje ovoj priči daju potpuno novi smisao.

Danas Duško Tošić proslavlja rođendan, te je Karleuša postavila fotku kako joj izgleda današnji dan.

Sada je i Vranješ odlučio da se baš na današnji dan oglasi takođe na Instagram profilu.

On je postavio fotografiju iz teretane kojom je pokazao kako se vratio treninzima. Na fotografiji se vidi da je pored njega i kolega iz kluba Anderleht za koji Vranješ trenutno igra.

Podsetimo, čitav skandal nastao je malo posle Nove godine kada je Duško navodno u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je slao fudbaler Ognjen Vranješ. Od tog trenutka počela je drama, koja je odjeknula u javnosti, a navodno su isplivale i eksplicitne fotografije kao i navodne poruke pevačice i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.

TAJNI SUSRET VRANJEŠA I KARLEUŠE U BEOGRADU?! OGNJEN STIŽE UVEČE, ISTI DAN KAD I JELENA: Pada dogovor dvoje aktera najveće po*no afere?!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ognjen Vranješ će u nedelju u popodnevnim časovima doputovati u Srbiju. Bosanski fudbaler u najvećoj tajnosti stiže večernjim letom. Jelena Karleuša bi, navodno, najkasnije u ponedeljak trebalo da bude u zemlji, zbog prethodno zakazanih obaveza prema “Grandu”.

Kako saznajemo, fudbaler ima poslovni sastanak i na kratko će boraviti u Srbiji. On večernjim letom stiže i trudiće se da prođe neopaženo, naravno koliko je to moguće, s obzirom da por*o afera i dalje poprima ozbiljne razmere zainteresovanosti.

Ono što je takođe izvesno, to je da će Jelena Karleuša, koja danas proslavlja Duškov rođendan u Kini, najverovatnije sutra, takođe, doputovati u Srbiju, zbog dogovorenog snimanja “Zvezda Granda”.

Podsetimo, Karleuša je trebalo, navodno, da doputuje u Beograd, još u petak, kada je bilo zakazano snimanje nove emisije “Zvezde Granda”.

Ali, na njeno insistiranje je pomereno, kako bi ona pokušala da izgladi sutuaciju sa Duškom u Kini, pa je tamo ostala duže i najverovatnije kako bi zajedno proslavli njegov rođendan.

Eksplicitni snimci koji kolaju internetom uzburkali su region, a na njima Karleuša i Vranješ, navodno, razmenjuju poruke vruće sadržine, a još veći šok izazvale su i prepiske koje su ovo dvoje razmenjivali u toku trajanja afere, za koju se navodi da je trajala oko 2 godine.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...