ZATVORILI SE U WC I POKUŠALI DA PREKRIJU KAMERU! Luna i Marko Miljković se strasno ljubili, a onda uradili ovo! (VIDEO)

pink.rs

Više nisu mogli da se suzdržavaju.

Ova noć protiče u sjajnoj atmosferi u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruzi 2”. Veliki šef je za sve zadrugare ali i gledaoce televizije Pink priredio najbolju žurku na Balkanu povodom proslave srpske Nove godine.

Učesnici su se opustili i prepustili emocijama, a upravo ove večeri započele su i nove romanse.

Pored Ane Korać i Davida Dragojevića koji su cele večeri bili nerazdvojni, kao i Mine Vrbaški i Marka Markovića koji su se smuvali nasred stola, pali su i strasni poljupci između Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Oni su se najpre poljubili u dnevnoj sobi, a zatim se osamili u kupatilu. Marko je pokušao da sakrije sebe i svoju novu devojku od kamere lopatom, ali to im nije pošlo za rukom.

Kamera je zabeležila njihove strasne poljupce i dodire, koje drugi zadrugari nisu mogli da vide. Oni su i plesali dok su razmenjivali nežnosti, a zatim su izašli u dnevnu sobu i pretvarali se da se ništa značajno nije dogodilo.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

KRUNIĆKA POKUŠALA DA IH SAKRIJE OD KAMERA, ali joj nije pošlo za rukom! Pao FRANCUSKI POLJUBAC između Ane i Davida! (VIDEO)

Nisu mogli da odole jedno drugom.

Ova noć bila je jedna od najburnijih u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruzi 2”. Odmah nakon što je video leđa svojoj devojci, Aleksandri Subotić nakon što je diskvalifikovana, David Dragojević je intimizirao svoje druženje sa Anom Korać.

Njih dvoje se noćas nisu razdvajali, a pored zagrljaja, prisnog plesa i dodira, pao je i poljubac, koji su njih dvoje pokušali da prikriju.

Jelena Krunić je pomogla Koraćevoj u nameri da kamere ne zabeleže ovaj trenutak, tako što je zagrlila nju i Davida dok su se ljubili.

Kada su se razdvojili, Jelena je pitala Anu da li je bio “poljubac u usta” na šta je ona potvrdno odgovorila.

Dragojević se pretvarao kao da se ništa nije dogodilo, te je nastavio da igra i zabavlja se na žurki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...