Luna je prilično glupa: Kija priznala da je zbog Đoganijeve imala ovaj zdravstveni problem, a evo šta bi joj rekla nakon svega! (FOTO)

Pink.rs
Kija je nedavno na svom Instagram nalogu podijelila Luninu izjavu, nakon čega je napisala da se trudi da se direktno ne smije u facu ovoj zadrugarki koju je tom prilikom nazvala "budalom".

Kija je nedavno na svom Instagram nalogu podijelila Luninu izjavu, nakon čega je napisala da se trudi da se direktno ne smije u facu ovoj zadrugarki koju je tom prilikom nazvala “budalom”.

– Ja se zaista trudim da ne komentarišem bilo šta, pošto dotična non-stop ima tamo neke komentare. Međutim, jako mi je zaparalo uši i samo me vratilo na to kroz šta sam prošla i kakvu bol, kada je ona rekla da ona trema meni nešto da oprosti. Hajde razumijem da ima nešto sa njim, to me ne zanima, ali da mene spominje u tom kontekstu i da meni treba nešto da oprosti… – priča Kija.

-Mogu ti reći da mi je pritisak bio na maksimumu i da u tom trenutku ne bih odgovarala za svoje postupke, a ona da tako nešto izjavi je jedan jako veliki bezobrazluk, ali dobro, što da se čudimo, to je ona – govori Kristina.

Kada bi kao izvođač na žurki kojim slučajem ponovo ušla u najgledaniji rijaliti program “Zadruga” u kom je već odnijela pobjedu, nas je zanimalo šta bi Kristina Kockar rekla Luni Đogani i kako bi izgledala njihova komunikacija.

– Ja kada bih ušla ponovo u Zadrugu… Ne znam šta bih mogla da kažem Luni, ona je prilično glupa djevojka, nije uopšte inteligentna. Mislim da to ne bi došlo do njenog mozga što bih joj rekla, a da se spuštam na neki njen nivo, to već ne bih – rekla je Kija.

Kija je za Pink.rs izjavila i da joj je Nova godina počela savršeno u društvu porodice i prijatelja, kao i da njen bivši suprug Slobodan Radanović nije bio u njenom stanu za vrijeme božićnih praznika, kao što se pisalo.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.(Pink.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...