VRANJEŠ TOTALNO POLUDIO ZA KARLEUŠOM: Poslao joj 1.001 ružu, a dnevno joj šalje i po 40 poruka! OVAKO JE TO JELENA OBJASNILA DUŠKU

Kurir

Jelena za praznike na kućnu adresu primila poklon, zbog čega se pravdala Dušku da je Ognjen psihopata koji je proganja.

Ognjen Vranješ poslao je 1.001 ružu Jeleni Karleuši samo da bi iznervirao njenog supruga Duška Tošića. I uspio je u tome, jer je među njima izbila žučna svađa!

Bosanski fudbaler, koji trenutno igra za belgijski klub Anderleht, namjerno je isprovocirao svog kolegu, koji ga je zbog ljubomore pozvao na lični obračun jer je u pjevačicinom telefonu navodno pronašao njegove poruke.

– Pošto je Duško zaprijetio Ognjenu, on je htio da mu se osveti. Smislio je da za praznike Jeleni pošalje romantičan poklon na njenu kućnu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i napravio je haos – otkriva naš izvor.

Pravdanje

Karleuša se mužu navodno pravdala da ne zna o čemu se radi, te je izvređala Vranješa da je psihopata kojeg ne može nikako da se reši.

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalila se da ne može da ga se otarasi, da joj dnevno šalje i po 40 poruka i da će izludeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da Vranješ ne prestaje da je proganja. Duško ju je bledo gledao, ali pevačica je uspela da ga uveri da zaista s mladim fudbalerom nema ništa. Čak ga je vređala, pa je između ostalog izgovorila da je Ognjen psihopata i zaljubljeni klinac. Kao i uvek, Tošići su rešili problem i nastavili dalje – kaže naš izvor i dodaje da je navodno Ognjen Karleuši tražio da se razvede od Duška:

– Pisao joj je da će joj obezbediti lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti, samo da se razvede.

Pozvali smo Jelenu, Duška i Ognjena za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Uvrede

Podsetimo, Duško Tošić je posle dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je navodno Vranješ slao i nastao je opšti haos. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate fudbaleru Anderlehta, što je njega izvelo iz takta, pa mu je rekao da mu popuši ku*ac. Tošić je pretio kolegi da će ga polomiti kad ga bude sreo, insistirao je da se vide i raščiste sve što imaju, ali do susreta nije došlo.

Oglasio se Tošić
NEPRIJATELJIMA ŽELIM NAŠE USPEHE

Duško Tošić, koji se retko oglašava povodom privatnog života, osim ako ne daje za medije zajednički intervju sa suprugom, napisao je na Instagramu da on i Jelena savršeno funkcionišu.

– Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome pretio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspehe – obratio se fudbaler, koji je trenutno u Kini.

(Marija Dejanović/Foto: Miša Obradović, Profimedia, Zorana Jevtić-Kurir)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...