Sloba podržao Lunu: Kija će izgorjeti od bijesa što se uopšte usudio!

republika.rs
Ovih dana se digla velika prašina u javnosti oko nastupa Slobine bivše ljubavnice Luna Đogani na "Zadrugoviziji" - jedni je osporavaju, a drugi predviđaju uspješnu karijeru.

Ovih dana se digla velika prašina u javnosti oko nastupa Slobine bivše ljubavnice Luna Đogani na “Zadrugoviziji” – jedni je osporavaju, a drugi predviđaju uspješnu karijeru.

Sloba Radanović se pridružuje drugoj grupi istomišljenika.

– Zašto ne bi mogla? Iz muzičke je porodice. Ima šlifa za muziku. Možda je baš to ono čime treba da se bavi u životu. Želim joj sve najljepše, zaista. Zdravlje, sreću, slogu, ljubav. I da uspije u svemu što zamisli – kaže Radanović.

Lunin tata Gagi Đogani nedavno je prozivao Slobodana jer mu se nije dopalo njegovo ponašanje prema Luni tokom gostovanja u “Zadruzi”, a pjevač kaže da nakon toga nema nikakvih dodirnih tačaka ni sa njim, ni sa Anabelom.

– Nemam nikakav odnos sa njima, nismo u kontaktu – završio je Sloba. Luna posljednjih dana u rijalitiju priča da je preboljela Slobu i da ne želi više ništa sa njim, a Sloba se nosi istom mišlju: – Neću se s njom viđati kada izađe iz rijalitija – priznao je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...