PU*IŠ ZA 10 EURA! JE*AĆU TI MAMU KLOŠARSKU! Miki NASRNUO na Tomu zbog iznesenih detalja! 0bezbjeđenje reagovalo! (VIDEO)

Kurir

Toma Panić i Miki Đurićić žestoko su se posvađali, a onda su se umiješali i ostali zadrugari.

Naime, voditelj Milošević je pitao Tomu zašto ogovara Marka ako mu je drug i zašto je rekao da je Marko imao se*s sa Draganom iza bine.

“Kad sam ja šapnuo Mikiju Brendon, on je rekao Miljković. Ja kažem kakav Miljković”, rekao je Toma, ali ga Miki prekinuo.

“Bio sam u puno rijalitija, ali ovakvo go*no kao što je Toma ja nisam video. Poenta priče je zašto bi njegov najbolji drug tako nešto rekao za njega”.

“Ja njega pitam kakav je on čovjek, on meni kaže kada shvatiš igru biće ti lakše. Nemoj meni da namještaš rijaliti ovde”, rekao je Toma.

“Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, bićeš bijen! Gotovo”, vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu a najglasnija je bila Matora.

“Svi ti se smiju, samo lažeš” vikala je Matora. Nakon svega Miki je u pratnji obezbjeđenja izašao napolje, a onda su zadrugari nastavili razgovor.

“To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da vjerujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu”, rekao je Marko.

(Kurir)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...