JOŠ JEDAN Š0K SNIMAK NASlLJA IZ SRPSKE ŠKOLE: Prvo ga je ŠUTIRA0 u WC, a onda je krenuo da ga tuče u učionici, pa je povikao “Hoćeš da te UBlJEM sad?” (VIDE0)

Kurir

Snimak iz jedne osnovne škole na kojem se vidi kako jedan učenik šutira drugog dečaka koji leži na podu, dok on viče “nemoj”, osvanuo je na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje kako se ostali koji su prisustvovali ovog događaju smiju i snimaju mobilnim telefonom.

Međutim, nije poznato da li je nastao “iz šale” kako se navodi u komentarima ispod snimka, ili je u pitanju novi slučaj vršnjačkog nasilja.

Navodno je do ovog događaja došlo u jednoj zemunskoj školi, a na snimku se vidi kako jedan dečak obara drugog na pod školskog WC-a i počinje da ga udara.

Nekoliko sekundi kasnije prilazi drugi učenik koji pokušava da ih razdvoji, međutim, nasilnik uspijeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

U drugom dijelu istog video snimka vidi se da isti dječak, sada u učionici, pred drugim đacima, ponovo napada žrtvu.

U jednom trenutku uzima i stolicu i počinje da viče “Hoćeš da te UBlJEM sad”, dok se u pozadini čuje glas koji govori “Nemoj”.

Pojedini korisnici su na Jutjubu, gde je i video objavljen, osudili ovaj nemili događaj, ali bilo je i komentara u kojima je pisalo da je “sve ovo namješteno, kao i da se klinci pretvaraju”.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...