Š0K ZA SVE: Subotićka se vraća u Parove?!

Republika.rs

Produkcija rijalitija “Parovi” planira da ponudi Aleksandri Subotić da sljedeće nedjelje uđe u njihov šou-program, gdje će dobiti priliku da zaradi za kaznu od 50.000 eura zbog diskvalifikacije iz “Zadruge” .

Starleta iz Kaluđerice prvi put je učestvovala u Hepijevom rijalitiju prije dvije godine, a osim što je kod njih stekla popularnost, tamo je upoznala i svog sadašnjeg vjerenika Davida Dragojevića, s kojim živi nadomak Novog Sada. Poslije učešća u dvije sezone, ona se posvađala s producentima “Parova” i riješila da promijeni tabor.

U septembru je postala učesnica “Zadruge 2”, gdje je imala honorar 6.000 eura mjesečno, ali je ostala bez njega jer je prije dva dana izbačena zbog toga što je pesnicom udarila Minu Vrbaški. Vidjevši da je Subotićeva ponovo na slobodi, a ujedno i u bezazleznoj situaciji jer sada mora da plati 50.000 eura odštete Pink televiziji, producenti “Parova” su došli na ideju da joj ponude angažman.

– Smatramo da bi bilo dobro za šou da se Aleksandra pridruži “Parovima” i ovih dana ćemo kontaktirati s njom i porazgovarati o detaljima. Vjerovatno ćemo joj ponuditi isti honorar kao što je imala i na Pinku, što znači da će do kraja sezone moći da zaradi skoro cijeli dug koji organizatori “Zadruge” potražuju od nje. Ako Aleksandra uđe u “Parove”, svakako će biti zanimljivo i za gledaoce jer će to biti prvi put da jedan ljubavni par učestvuje u dva rijalitija, s obzirom na to da je David ostao u “Zadruzi” bez nje – kaže naš izvor s Hepija.

U produkciji “Parova” nismo uspjeli da dobijemo komentar na ovu temu, kao ni od Subotićeve jer je ona ubrzo poslije izbacivanja iz “Zadruge” isključila mobilni telefon.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...