Darko plakao kao kiša: Kad je ugledao Lorenu zagrlio je i nije ispuštao, a evo kako je prošao susret Ane Sević i Marine Gagić! Lazić se oglasio poslije svega!

Kurir
Darku Laziću ispunila se najveća želja - ponovo je vidio svoje dijete! Naime, folker se na Badnji dan sreo sa kćerkom Lorenom prvi put otkako je prije dva i po mjeseca doživio saobraćajnu nesreću.

Darku Laziću ispunila se najveća želja – ponovo je vidio svoje dijete! Naime, folker se na Badnji dan sreo sa kćerkom Lorenom prvi put otkako je prije dva i po mjeseca doživio saobraćajnu nesreću.

Njegova još zakonita supruga Ana Sević ujutru je dovela njihovu nasljednicu u Brestač kako bi s tatom provela praznik. Čim ju je Darko ugledao, počeo je da plače kao kiša, a potom ju je ščepao u zagrljaj i nije je puštao.

“Susret je bio emotivan i dirljiv. Za Darka je to bilo ispunjenje sna. Taj trenutak dugo je čekao i jedva ga je dočekao. Lorena je bila presrećna što ga je vidjela nakon dužeg vremena, ali nije joj bilo jasno što je Lazić u kolicima. Brzo je zaboravila na to jer se Darko potrudio da joj nadoknadi svaki izgubljen sekund i maksimalno se posvetio. Tu su bili i njegovi roditelji, trudna vjerenica Marina Gagić i svi su se zajedno trudili da Loreni ugode u svemu. Pošto se Darko brzo umara, on se više puta dnevno odmara i zadrijema, pa ga je tako i Lorena uspavala u naručju”, otkriva izvor za “Kurir”.

Rastanak Darka i Lorene takođe je bio dirljiv. Ona nije željela da ide kući, ali pjevač joj je obećao da će se vidjeti uskoro ponovo.

Lazić je dočekao ponoć i po srpskim običajima proslavio Božić, ali je morao da ustane ranije nego što je planirao. Naime, njega je na božićno jutro probudila mačka Mia, koja mu je skakala po glavi, pa se Darko požalio:

“Mačka mi skače po glavi. Nije mi dozvolila da spavam kao čovjek, a baš sam umoran. Ma, neka me budi. Bila mi je moja Lorena, to je neopisiv osjećaj. Dijete nisam vidio dugo i mnogo mi je bilo lijepo s njom”, kaže folker.

On će se nakon praznika vratiti u banju, gdje će nastaviti sa svakodnevnim terapijama kako bi se što prije oporavio.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...