“CECO, OSTANI!” Srbi na Kosovu tražili pjevačici da se ne vraća u Beograd, nakon njenog odgovora krenuo je VRISAK!

alo.rs
Ceca Ražnatović skoro dva sata je pjevala na koncertu u Kosovskoj Mitrovici, čime je pružila podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije.

Ceca Ražnatović skoro dva sata je pjevala na koncertu u Kosovskoj Mitrovici, čime je pružila podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije.

Ceca je sve vrijeme bila sjajno raspoložena, a pred kraj koncerta narod je počeo da joj dobacuje da ostane na Kosovu. Pevačica je čula dobacivanje, okrenula se prema publici i rekla:

– Nikakav problem! Tamo gdje je moj narod – tamo sam i ja, i moja djeca i moja porodica. To zapamtite!

Podsjetimo, ministar kulture Kosova je prethodno pozvao prištinske vlasti da joj zabrane ulazak na KiM. Kujtim Gaši je za prištinske medije naveo da Ražnatovićeva nije poslala zahtjev za ulazak na Kosovo, zbog čega je trebalo da joj bude zabranjen ulazak.

– Ministarstvo je pozvalo carinu i policiju da ne dozvole održavanje koncerta te vrste – rekao je Gaši.

Ulazak na Kosovo i Metohiju nedavno bio je zabranjen košarkašima KK Partizan i zamjeniku direktora Kancelarije za KiM. Isto se prethodno desilo i Uniji žena sa Vračara.

Pored toga, na administrativnom prelazu Jarinje bili su do kasno u noć zadržani vjernici i humanitarci koji su se uputili na proslavu slave manastira Visoki Dečani.

Dok je vježbala u teretani, Maca Diskrecija doživjela peh sa helankama, a zbog jednog detalja svi joj se smiju! (FOTO)

Rijaliti učesnica Maca Diskrecija svoje fanove na društvenim mrežama redovno počasti provokativnim fotografijama.

Ovoga puta Maca se snimala dok je vježbala u teretani, a njena guza je bila u prvom planu, međutim jedan detalj je baš svima zapao za oko.

Dok je Diskrecija radila čučnjeve, mogle su se primijetiti pocijepane helanke i to ni manje ni više nego na zadnjici.

S obzirom na to da je uživo prenosila video mnogi pratioci komentarisali su kako je doživjela bruku i sramotu zbog puknutih helanki.

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Naučnici sa Univerziteta National Autonomous u Meksiku proveli su istraživanje kako bi utvrdili koji tip žena više usrećuje muškarce, a došli su do veoma zanimljivih rezultata.

Naime, iako mnogi pri izboru partnera gledaju na izgled, istraživanje je pokazalo kako je to zapravo najmanje bitna stavka.

Istraživanje je pokazalo kako su su muškarci koji imaju punašnije odabranice, sretniji od muškaraca koji su u vezama s mršavim ženama. I to čak 10 puta.

Muškarci koji imaju punašnije žene češće se smiju od muškaraca s mršavim suprugama, i znatno su sretniji. Mršave žene češće su rezerviranije, fokusiranije na izgled i manje ekspresivne što utječe i na njihov odnos s muškarcem s kojim su u vezi, navodi se u zaključcima.

Dodaju i kako punašnije žene lakše riješavaju probleme i konflikte u vezama.

BONUS SLIKE:

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...