Tehnika starog Japana zlata vrijedna: Izliječite visok pritisak jednom čašom vode

24h.ba
U službi opšeg zdravlja ali i kao dio terapije izliječenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

U službi opšeg zdravlja ali i kao dio terapije izliječenja od mnogih ozbiljnih oboljenja može se koristiti voda na prazan stomak odmah čim ustanemo ujutru.

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I mnogi medicinski testovi su takođe uvidjeli prednosti te tehnike.

Liječenje vodom daje rezultate za “stare” i ozbiljne bolesti kao i za “nova” moderna oboljenja – priznato je kao stopostotno efikasno za liječenje sljedećih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, srčani sistem, artritis, brzi otkucaju srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, gastritis, dijareja, hemoroidi, dijabetes, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti maternice, rak i menstrualani poremećaji, bolesti uha, grla i nosa.

Metoda liječenja:

1. Čim se probudite ujutro, prije nego operete zube, popijte 4 x 160 ml (640ml) čaša mlake vode

2. Operite zube i usnu šupljinu i nemojte jesti ni piti ništa narednih 45 minuta.

3. Nakon 45 minuta možete normalno jesti i piti

4. Nakon 15 minuta (koliko je trajao vaš doručak/ručak/večera) nemojte jesti ili piti ništa narednih 2 sata

5. Oni koji su stari ili bolesni i ne mogu popiti 4 čaše vode odmah na početku (dok se ne priviknu) mogu početi tako da popiju odjednom koliko mogu a onda svakim danom povećavati količinu vode dok ne dosegnu te 4 čaše vode.

6. Ova metoda izliječiće bolesne, a i zdravi će uživati još veće zdravlje.

Koliko je dana potrebno da se izliječe sljedeće bolesti:

1. Visoki krvni pritisak – 30 dana

2. Gastritis – 10 dana

3. Dijabetes – 30 dana

4. Zatvor – 10 dana

5. Rak – 180 dana

6. Tuberkuloza – 90 dana

7. Oni koji imaju artritis, ovu metodu liječenja mogu provoditi samo 3 dana u prvoj nedjelji, a od druge nedjelje nadalje na dnevnoj bazi.

Ovo liječenje nema propratnih efekata, osim što ćete češće ići da mokrite.

Dobro bi bilo da ovo uzmemo za dnevnu praksu tokom celog života, a ne samo dok lečimo bolest. Pijete vodu i ostajete aktivni.

Ima smisla. Kinezi i Japanci piju vruć čaj tokom jela, a ne hladnu vodu. Možda je vreme da usvojimo njihove navike pijenja (u malim gutljajima) tokom jela.

Lepo je popiti neko hladno piće nakon obroka, ali hladna voda će zbiti masnoće koje ste upravo konzumirali i usporiće probavu. Kada takve tvorevine reaguju s kiselinom, razbiju se i creva ih apsorbiraju brže nego tvrdu hranu. To će izbrazdati creva (oštetiti crevne resice) i uskoro će uzrokovati debljinu i voditi do raka. Zato je bolje piti toplu supu ili toplu vodu nakon jela.

Važna napomena o srčanom udaru: Morate znati da nisu uvijek isti simptomi prije srčanog udara bol u lijevoj ruci. Budite svesni intenzivne boli u vilici.

Mučnina i intenzivno znojenje takođe su uobičajeni simptomi. Šezdeset posto ljudi koji su imali srčani udar tokom sna nisu se više probudili. Bol u vilici može da vas probudi iz čvrstog sna. Budite pažljivi i svjesni toga. Što više znamo, imamo više šanse za preživljavanje…

Maja Berović napokon objasnila: Muslimanka sam, muž mi je Alen i rođena sam kod Sarajeva!

Maja Berović je nedavno održala koncert u krcatoj Štark Areni, a zatim je zakazala i koncerte u velikim halama u Novom Sadu i Splitu, čime je zapušila usta svima onima koji su negativnim komentarima ispratili spektakl koji je priredila u Beogradu.

“Čula sam kako se po estradnim kuloarima šapuće da neću imati dovoljno pjesama za koncert i kako je to preveliki zalogaj za mene. Međutim, svi ti dušebrižnici su zaboravili da je iza mene dugogodišnji rad i sedam studijskih albuma. Ružne komentare prihvatila sam s osmijehom, jer čvrsto stojim na zemlji, i vrlo sam svjesna svojih kvaliteta. Gdje bih bila ja da sam reagovala na sve što sam čula o sebi za ovih 13 godina karijere? Vjerovatno bih poludjela” – istakla je Maja, posebno se osvrćući na priče koje joj posebno nisu bile jasne:

“Osim priča vezanih za koncert, bilo je tu i raznih drugih tema – od toga da me je suprug prevario, da sam promijenila veru, do toga da ime i prezime koje mi stoji u zvaničnim dokumentima nije moje. Muž me nije prevario, a i da jeste a da ja to ne znam, svaka mu čast. Vjeru nemam potrebe da mijenjam jer se u mojoj kući oduvijek poštovalo tuđe mišljenje i odnos prema Bogu. Voljela bih da mi objasne ti koji plasiraju laži o mom identitetu, zašto bih mijenjala ime koje sam dobila po rođenju?” – zapitala se Berovićeva, za kraj razgovora ističući koliko joj je porodica bitna, te da joj je njihova podrška najviše značila na spektaklu u srbijanskoj prijestolnici, ali da nije mogla da se u tim momentima ne sjeti oca kog je izgubila još u detinjstvu.

“Nemam riječi kojima bih opisala koliko mi je falilo očevo prisustvo na koncertu. Tokom priprema za koncert često sam mislila na njega. Voljela bih da je mogao da bude pored mene. Gubitak oca je nemjerljiv i zauvijek je ostavio ranu u mom srcu. U jednom momentu, tokom koncerta podigla sam glavu ka nebu i u sebi izgovorila: ‘Volim te najviše na svijetu, danas mi beskrajno nedostaješ. Verujem da si negdje gore sretan. Nadam se da sve ovo vidiš i da si ponosan na mene’” – završila je pjevačica sa bolom u glasu, piše “Story“.

MISLILA JE DA JE NIKO NE VIDI, PA SE POČELA ČEŠKATI: A onda je iz haljine ISPALO NEŠTO JAKO BEZOBRAZNO (FOTO)

Poznate ljepotice moraju biti na oprezu svakog trenutka, jer nikada ne mogu biti sigurne odakle paparazzi vrebaju.

Čuvena poljska manekenka i bivša supruga srpskog manekena Saše Kneževića na balkonu svog hotela pokazala je nešto što nije smjela.

Anja je u tigrastoj haljini na balkonu pričala sa nekim telefonom i rukom se češkala, što su paparaci jedva dočekali.

Rada pozirala samo u resama, a ovaj komentar će dobro upamtiti (FOTO)

Rada Manojlović novim fotografijama na društvenoj mreži instagram uzburkala je javnost..

Pevačica je pozirala u vrlo provokativnoj haljini, a onda su uslijedili komlimenti pripadnika jačeg pola.

– VAU!!! KAKVA RIBA!!! CMOK CMOK CMOK… CMOK… CMOK…- samo je jedan od komentara koje su joj ostavljali muškaci ispod fotografije.

Rada je još jednom pokazala da je jedna od najatraktivnijih pjevačica na domaćoj estradi.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...