Moja žena i ja imamo MALU, PRLJAVU TAJNU, svako veče imamo a***ni s**s, a onda mi ona dopušta OVO i zbog toga smo nestvarno UZBUĐENI

zena.blic.rs
Kako muškarci doživljavaju vaginalni, a kako analni se*s?

Kako muškarci doživljavaju vaginalni, a kako analni seks? Da li su njihove senzacije iste ili osećaju razliku? Koji vid seksa im je draži? Da ne bi lomile glavu u potrazi za ovim odgovorima, evo odgovora direktno iz glava pripadnika jačeg pola.

Naime, na popularnoj Internet platformi Reditt muškarci širom sveta otvoreno su pisali o tome kakvo iskustvo je za njih analani seks, a kakav onaj klasičan i šta radije praktikuju.

*”Kad prodrem vaginalno, osjetim oko cijelog penisa kako je usko, a kada je analno osjećam kao da mi je neko oko penisa stavio prsten. Prilikom analnog seksa javlja se više trenja. Ne mogu da kažem da mi pričinjava neko posebno zadovoljstvo, ali je fina promjena sa vremena na vrijeme. To što je analni seks i dalje tabu tema, čini ga još zanimljivijim”

*”Uživam u analnom seksu. Posebno zbog toga što ona pokazuje da ima puno povjerenja u mene. Među nama se stvara posebna intimnost.”

*”Stenjanje žene je drugačije kad prodreš u nju otpozadi, pa smatram to uzbudljivijim načinom seksa. Pali me i to što se žena za vrijeme analnog seksa totalno podredi muškarcu. To je za mene stvar dominacije.”

*”Kada imaš analni seks osjećaš se kao kad nosiš uske pantalone, a prilikom vaginalnog imaš utisak kao da imaš seks sa bocom vode.”

*”Uži je analni otvor, ali zapravo i nema neke razlike!”

*”Osim što je mnogo uže pozadi, uvijek imam osjećaj kao da neko usisava moj penis. Ne znam kako bih objasnio, kao da imam oralni i klasični seks u isto vrijeme!”

*”Vaginalni seks mi je definitivno bolji. Nema nikakvih prljavština. Analni seks je dobar jedino ako ga ona baš žarko želi, ali je definitivno precijenjen”

*”Analni seks je tabu, pa je samim tim nekako intimniji. Ali moja žena i ja – mi imamo našu malu, prljavu tajnu. Ne samo što imamo analni seks, već skoro uvijek ubacim moj penis tu bar da ispustim malo sperme. Svaki put kad ulazim u nju na taj način, nju boli, što mi izgleda kao da uzimam nevinost. Ona pristaje da bude ponizna da bih ja uživao i nema ništa bolje od toga. Privlači me i ideja da svoju ženu gledam kao prositutku koja se ne opire takvom seksu”

MACA DISKRECIJA OBJAVILA ŠOKANTNE PORUKE: Seksi biznismen otkriva šta će da joj radi

Maca Diskrecija se ne stidi da prizna da su mnogi muževi svoje žene prevarili baš sa njom, pa ne rijetko pokaže i neke seksi prepiske.

Ponovo je objavila dopisivanje sa svojim Seksi biznismenom koja je i te kako eksplicitna.

Maca je prvo objavila erotično rublje i skupocjene štikle koje je kupila, a onda se Seksi biznismen javio da dogovore svoj susret.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...