‘Onda Madrid’: Dogovor pao – Kraljevima se pridružuje velika zvijezda!

24h.ba
Španski radio 'Onda Madrid' danas javlja kako je Real Madrid dogovorio zaista spektakularan transfer za narednu sezonu.

Španski radio ‘Onda Madrid’ danas javlja kako je Real Madrid dogovorio zaista spektakularan transfer za narednu sezonu.

Ako je vjerovati pomenutom izvoru, Kraljevi su konačno uspjeli da postignu dogovor sa Chelseajem oko kupovine Edena Hazarda i Belgijanac će narednog ljeta biti dio svlačionice Real Madrid.

Pomenuti radio prenosi kako će u transfer biti uključen i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić koji je trenutno na posudbi u Chelseaju i s kojim je trener Plavaca Maurizio Sarri vrlo zadovoljan. Naravno, pored toga Real će u London poslati u određenu sumu novca.

Pregovori oko novog ugovora
S druge strane, Englezi su ovih dana također javili novosti oko Edena Hazarda, a one se tiču potpisa novog ugovora. Navodno Belgijanac na stolu ima ponudu Chelseaja da produži ugovor do ljeta 2022. godine, a po istoj bi trebao zarađivati gotovo nestvarnih 300.000 funti sedmično i bio bi najplaćeniji igrač kluba.

Ipak, Hazard i prema tekstovima engleskih kolega razmišlja, a razlog je navodna nova ponuda Reala, kluba u kojem bi itekako volio igrati što je i ranije govorio.

Bilo kako bilo, njegova sudbina bi vrlo brzo trebala biti poznata, a nama ostaje da vidimo da li je radio ‘Onda Madrid’ danas bio u pravu.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...