U emisiji Džulija Roberts paradirala s velikim g**dima (VIDEO)

Avaz
Džulija Roberts (Julia) gostovala je u šouu Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), a slavna voditeljica odlučila se našaliti na njen račun.

Džulija Roberts (Julia) gostovala je u šouu Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres), a slavna voditeljica odlučila se našaliti na njen račun.

Glumica je prije šest mjeseci napravila profil na Instagramu, na kojem je prati 3,6 miliona ljudi. Elen se odlučila pobrinuti da ta brojka naraste pa je Džuliji organizirala totalni makeover.

Taj je makeover uključivao velike umjetne grudi i minijaturni bikini, a Džulijin zadatak bio je pozirati ispred tapete s motivom plaže.

Džulija se dobro držala dok na pozornicu nije došla Marta Stjuart (Stewart), a priznala je da joj je užasno neugodno.

No, to još nije bilo najgore Elenino iznenađenje, jer je sljedeći gost na pozornici bio Dermot Malroni (Mulroney), s kojim je glumila u filmu “Moj najbolji prijatelj se ženi”.

Moraju da se skinu potpuno i pokažu čime raspolažu: Ovako stvarno izgleda kasting za ”Playboy”

Sve djevojke prvo moraju proći kasting, koji ništa manje nije “vruć” od gotovog proizvoda jer sve djevojke moraju pokazati čime raspolažu.

”Playboy” je erotski časopis. Prvi put ga je štampao Hju Hefner (Hugh Hefner) 1953. godine.

On je prvi lansirao duplericu koja se odmotavala i gdje se nalazila fotografija obnažene djevojke – djevojke mjeseca.

Prva djevojka koja se pojavila na duplerici je bila Merilin Monro (Marilyn Monroe). Slikati se za ”Playboy” je uskoro postala stvar prestiža i često odskočna daska za kasniju uspješnu karijeru.

Najpoznatiji primjer nepoznate djevojke mjeseca koja je kasnije postala slavna je Pamela Anderson. Mnoge poznate žene su se slikale za naslovnice ovog časopisa, među kojima su Fara Foset (Fare Foset), Ana Nikol Smit (En Nikol Smit), Doli Parton (Dolly Parton), Sindi Kraford (Cindy Crawford), Kejt Mos (Kate Moss), Madona (Madonna), Viktorija Silvstet (Victoria Silvstedt), Paris Hilton i mnoge druge.

Prvi broj je štampan u 500 primjeraka, a u doba svoje najveće slave je dostizao tiraž od 7,5 miliona primjeraka. Samo štampanje je trajalo po mjesec. ”Playboy” je poznat po veoma kvalitetnoj fotografiji, člancima, naročito intervjuima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...