Supertalent / Slijepi Denis Barta ponovo oduševio: Sarajlija rasplakao i žiri i publiku

24h.ba
Sarajlija Denis Barta (20) sinoć je u polufinalu Supertalenta pjevao i svirao pjesmu “Ostala si uvijek ista” legendarnog pjevača Mate Miše Kovača i ponovo rasplakao žiri i publiku, te izborio plasman direktno u finale.

Sarajlija Denis Barta (20) sinoć je u polufinalu Supertalenta pjevao i svirao pjesmu “Ostala si uvijek ista” legendarnog pjevača Mate Miše Kovača i ponovo rasplakao žiri i publiku, te izborio plasman direktno u finale.

Denis ima tešku životnu priču. Rođen je s epilepsijom, autizmom i sljepoćom, a njegova bolest onemogućuje mu da koristi ruke.

Porodica mu, u prvom redu otac Nebojša, pomažu kod obavljanja normalnih životnih potreba, kod ishrane, pranja zuba…

“Mislim da je svaka riječ apsolutno suvišna. Ti si supertalent i hvala ti”, rekla je članica žirija Martina Tomčić (43).

Ni Maja Šuput (39) nije mogla suzdržati suze. Plakala je tokom cijele izvedbe.

“Ti si naš heroj. Možeš biti ponosan na sebe jer si bio fenomenalan”, rekla je Šuput.

NJIH JE TEŠKO GLEDATI U OČI: Estradne ljepotice koje su se najviše isprsile

Još od sredine ’90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona.

Instagram je postao najjače medijsko sredstvo. U to ne treba sumnjati, to nam se iz dana u dan potvrđuje. Mnoge estradne ljepotice su toga davno postale svjesne, pa se tim “oružjem” služe kako bi na sebe skrenule pažnju. Sve to upotpunjuju provokativnim izdanjima, pa nas svakodnevno “zavode” svojim stajlinzima.

Kada na to dodamo estetski uljepšane grudi, priča dobija potpuno druge dimenzije. Još od sredine ‘90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona. Nije mnogo vremena prošlo, pa su se tom trendu priklonile i brojne pripadnice naše estrade. Tu, naravno, prednjače starlete. Mnogi vole bujnije grudi, pa će oni posebo uživati u tretiranju ovog fenomena. Ove estradne ljepotice su se ponajbolje isprsile…

Beograd 17.06.2016. Milica Pavlovic folk pevacica nastup na jednom splavu, koncert, provokativna haljina, seksi, guza, sexy RAS foto Dejan Briza

 

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...