POKAZALA PREVIŠE: Kim Kardašijan pred svima prošetala g0le g*u*i

24h.ba
Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan pojavila se na Brodveju ruku pod ruku sa suprugom Kanjeom Vestom, i pokazala više nego što je trebalo.

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan pojavila se na Brodveju ruku pod ruku sa suprugom Kanjeom Vestom, i pokazala više nego što je trebalo.

Kim je ponijela dugačku srebrnu haljinu sa otvorenim leđima, a u jednom trenutku napravila je nezgodan pokret te su joj grudi izvirile iz haljine.

NJIH JE TEŠKO GLEDATI U OČI: Estradne ljepotice koje su se najviše isprsile

Još od sredine ’90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona.

Instagram je postao najjače medijsko sredstvo. U to ne treba sumnjati, to nam se iz dana u dan potvrđuje. Mnoge estradne ljepotice su toga davno postale svjesne, pa se tim “oružjem” služe kako bi na sebe skrenule pažnju. Sve to upotpunjuju provokativnim izdanjima, pa nas svakodnevno “zavode” svojim stajlinzima.

Kada na to dodamo estetski uljepšane grudi, priča dobija potpuno druge dimenzije. Još od sredine ‘90-ih godina prošlog vijeka kada je svijet svojim “balonima” zaludila Pamela Anderson, mnoge žene su htjele biti kao ona. Nije mnogo vremena prošlo, pa su se tom trendu priklonile i brojne pripadnice naše estrade. Tu, naravno, prednjače starlete. Mnogi vole bujnije grudi, pa će oni posebo uživati u tretiranju ovog fenomena. Ove estradne ljepotice su se ponajbolje isprsile…

Beograd 17.06.2016. Milica Pavlovic folk pevacica nastup na jednom splavu, koncert, provokativna haljina, seksi, guza, sexy RAS foto Dejan Briza

 

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...