Moraju da se skinu potpuno i pokažu čime raspolažu: Ovako stvarno izgleda kasting za ”Playboy”

Avaz
Sve djevojke prvo moraju proći kasting, koji ništa manje nije "vruć" od gotovog proizvoda jer sve djevojke moraju pokazati čime raspolažu.

Sve djevojke prvo moraju proći kasting, koji ništa manje nije “vruć” od gotovog proizvoda jer sve djevojke moraju pokazati čime raspolažu.

”Playboy” je erotski časopis. Prvi put ga je štampao Hju Hefner (Hugh Hefner) 1953. godine.

On je prvi lansirao duplericu koja se odmotavala i gdje se nalazila fotografija obnažene djevojke – djevojke mjeseca.

Prva djevojka koja se pojavila na duplerici je bila Merilin Monro (Marilyn Monroe). Slikati se za ”Playboy” je uskoro postala stvar prestiža i često odskočna daska za kasniju uspješnu karijeru.

Najpoznatiji primjer nepoznate djevojke mjeseca koja je kasnije postala slavna je Pamela Anderson. Mnoge poznate žene su se slikale za naslovnice ovog časopisa, među kojima su Fara Foset (Fare Foset), Ana Nikol Smit (En Nikol Smit), Doli Parton (Dolly Parton), Sindi Kraford (Cindy Crawford), Kejt Mos (Kate Moss), Madona (Madonna), Viktorija Silvstet (Victoria Silvstedt), Paris Hilton i mnoge druge.

Prvi broj je štampan u 500 primjeraka, a u doba svoje najveće slave je dostizao tiraž od 7,5 miliona primjeraka. Samo štampanje je trajalo po mjesec. ”Playboy” je poznat po veoma kvalitetnoj fotografiji, člancima, naročito intervjuima.

FESTIVAL DOMAĆIH G**A: Pred vama je novih 25 pozadina zbog kojih luduje Instagram (FOTO)

Neumorni tim našeg portala svojim čitateljima, a posebno gledateljima, pripremio je fotogaleriju s najatraktivnijim stražnjicama snimljenim u domaćem ambijentu, objavljenim na Instagramu.

Kao i svaki put do sada, mukotrpnim radom i posljednjim atomima snage, uz prolivene litre znoja, pokušali smo opravdati povjerenje vjernih nam čitatelja.

Pogledajte što smo pripremili za novo izdanje našeg serijala.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...