ČIM JE UŠAO, KRENUO U AKCIJU: Pao s**s ispod pokrivača, ona se preporodila! (VIDEO)

alo.rs
U vili "Parova" sinoć je predstavljena igra "dve istine jedna laž", a na stolici se u jednom trenutku nalazio Goran Vujičić Vujke.

U vili “Parova” sinoć je predstavljena igra “dve istine jedna laž”, a na stolici se u jednom trenutku nalazio Goran Vujičić Vujke.

U ulozi novog voditelja sinoć se nalazila intrigantna učesnica Aleksandra Karailjaz Saška.

Saška nije mogla da sakrije svoj iznenađenje kada se Vujke približio i sjeo kraj nje, i jedva je čekala da ga upita nešto škakljivo u vezi nove djevojke Enise Bajramović.

– Šta ste radili ispod pokrivača? – pitala je Saška

– Očekivao sam da će da bude to pitanje, mada niko nije na to obratio pažnju, pa ništa. Ovdje je vruće prokuvao sam, odem tamo i smrzavam se, znaš ono starinsko pokriješ se preko glave i dišete zajedno i bude ti vruće. A ja se stalno rastežem, jer sam pod upalama raznim zbog mojih grudi, i onda smo udisali vrući vazduh. Bilo je HOT – rekao je Vujke.

Međutim većina takmičara u vili nema takvo mišljenje. Mnogi su prokomentarisali kako je između njih dvoje pao se*s, a šta se desilo ispod pokrivača prosudite sami u videu ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Vuya u akciji u krevetu..

Objavu dijeli BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici)

Hrvatska starleta u bezobraznoj haljini sa dekolteom do pupka, atributi “izviruju” sa svih strana… (FOTO)

Hrvatska starleta Ava Karabatić prije nekoliko dana pojavila se na proslavi u haljini sa ogromnim dekolteom i nije se ni trudila da sakrije gole grudi koje su sve vrijeme ispadale!

Ava se pojavila na žurki magazina “Story” u svjetlucavoj ljubičastoj haljini sa jedne strane dugoj, a sa druge kratkoj, dok joj je dekolte išao sve do pupka…

Dok je pozirala, nije se ni trudila da sakrije gole grudi, pa čak ni kada su joj sijevnule i bradavice.

Ava se nije previše potresala oko toga, pa je i u “na izvol’te” pozi bila nasmijala i trudila se da ispadne što bolje.

A grudi? Koga još briga što nema ni brushalter, a ni što se ne trudi da ih sakrije, pa one “sijevaju” tako gole sa svih strana…

Evo još nekoliko fotografija:

RAZG0LITILE SE PA POKAZALE VIŠE NEGO ŠTO SU HTJELE : Od broja PET će vam se zavrtjeti u glavi

Zbog ovih teta odmah bismo se vratili u školu, a ko zna što bi nas sve mogle podučiti…

U nastavku pogledajte zanimljivu galeriju fotografije gdje su zgodne profesorice pokazale više nego što treba.

DJEVOJKA DANA: Nije za osobe sa slabim srcem! (FOTO 18+)

Plejboj zečica prvo se slikala u minijaturnom bikiniju na lokalnoj plaži, a do izražaja su došle njene obline, od ogromnih grudi do zadnjice.

Poljska seks-bomba Anja Krosinska, poznatija kao Čarli Rina, već neko vrijeme boravi u Majami Biču gdje snima provokativan editorijal za jedan proizvod.

Plejboj zečica prvo se slikala u minijaturnom bikiniju na lokalnoj plaži, a do izražaja su došle njene obline, od ogromnih grudi do zadnjice.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...