Ceca ne poznaje svoju vjeru: Ražnatovićka se prilikom posjete Jerusalimu žestoko obrukala!

alo.rs
- Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji se slobodno može reći da je najvažniji dio historije sveta. Ovdje se nalazi veliki broj historijskih, religijskih i kulturnih spomenika - javila se Svetlana Ceca Ražnatović jednom beogradskom dnevnom listu iz Jerusalima nakon što je na Instagramu ekskluzivno otkrila da se Isus Hristos rodio ni manje, ni više nego - u crkvi.

– Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji se slobodno može reći da je najvažniji dio historije sveta. Ovdje se nalazi veliki broj historijskih, religijskih i kulturnih spomenika – javila se Svetlana Ceca Ražnatović jednom beogradskom dnevnom listu iz Jerusalima nakon što je na Instagramu ekskluzivno otkrila da se Isus Hristos rodio ni manje, ni više nego – u crkvi.

Ceca je time razočarala mnoge vjernike i fanove jer, uprkos tome što se predstavlja kao velika vjernica, koja poštuje sve pravoslavne praznike i slavi čak dvije slave i ima svog duhovnika, ipak je pokazala da ne barata ni sa osnovnim znanjem kada je o hrišćanstvu riječ.

Umjesto da je prije odlaska u Jerusalim proguglala gdje je rođen Isus Hristos i malo se informisala zašto začetnik hrišćanstva ne može da bude rođen u crkvi, Ceca je odlučila da se na putu Hristovog stradanja osloni na sopstveno znanje. Malo je reći da se prešla, pogotovo što se sada pokazalo da svi oni sati koje je folkerka provela na liturgijama nisu urodili plodom, baš kao što joj ni lični duhovnik nije pomogao da zapamti osnovne činjenice hrišćanstva.

– Crkva u kojoj je rođen Isus Hrist – samo je obznanila svijetu nove činjenice kada je objavila fotografiju koja je nastala u Crkvi rođenja Hristovog u Vitlejemu.

To je razočaralo mnoge vjernike, jer se Isus Hristos, prema Bibliji, ali i prema historijskim činjenicama, nije rodio u crkvi.

U Novom zavjetu, ali i u svim dokumentarnim filmovima o teorijama o Hristovom rođenju prikazano je da se rodio u pećini u Vitlejemu, koja je služila kao štala. Sama struktura crkve je izgrađena iznad pećine, 326 godina nakon Hristovog rođenja, kada je car Konstantin Veliki podigao crkvu, koju je posjetila Ceca. Drugim riječima, Hristos nije mogao bude rođen u crkvi jer prije njegovog rođenja takve hrišćanske bogomolje nisu postojale.

Inače, Ceca je nedavno sa prijateljem Acom Pejovićem i njegovom suprugom Biljanom, košarkašima Predragom Danilovićem i Dejanom Tomaševićem otputovala u Izrael kako bi pružila podršku srpskim košarkašima, ali i kako bi obišla Hristov grob.

(Alo.rs)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...