Pred naš prvi odnos uveo me je u sobu u kojoj je bio MRKLI MRAK: Kad se skinuo a akcija krenula, SHVATILA SAM ŠTA POKUŠAVA DA SAKRIJE

zena.blic.rs
Naučnici kažu da je prosječan penis dugačak od 12 do 16 centimetara.

Naučnici kažu da je prosječan penis dugačak od 12 do 16 centimetara. Naravno, ima mnogo varijacija u veličini, a ja sam naišla na vlasnika vjerovatno najmanjeg penisa na svijetu!

Naravno, nisam ga izmjerila (iako sam to jako željela), ali u erekciji je bio dugačak kao moj palac. Dakle, oko pet centimetara.

PRVI ŠOK

Dugo smo izlazili i baš mi se dopadao, pa sam jedva čekala da stignemo do spavaće sobe. Akcija se odvijala u gotovo mrklom mraku, ali čak i tada, kada se skinuo, bilo mi je jasno da će ovaj seks biti drugačiji od svega na šta sam navikla. Ipak, riješila sam da ne odustajem.

DA LI JE UŠAO?

Ovo je najgora stvar koju možete da pitate tipa sa mikropenisom, i jedva sam se suzdržavala i tada, a i svaki naredni put da ga to ne pitam (i da, imali smo više od jednog seksa). Zaista u većini slučajeva nisam imala pojma da li je akcija krenula ili se još zagrijevamo. Ubijala sam se radeći Kegelove vježbe, radila sam ih čak i za vrijeme seksa, ali zaista uglavnom nisam osjećala baš ništa.

IMA POZA KOJE SU MALO BOLJE…

…ali naravno, ni u jednoj neće biti odlično. Ipak, u misionarskoj je baš, baš loše. Nekada sam umjela da ga osjetim u dogi pozi, koje sam se ipak najviše plašila jer sam tad stvarno osjećala potrebu da ga pitam da li je ušao.

POSTALA SAM MAJSTOR ZA DUBOKO GRLO

A ko i ne bi sa tolišnim penisom? To nisam mogla da izvedem ni sa jednim drugim dečkom, tako da smo u tome oboje uživali.

UŽIVALA SAM I U ANALNOM SEKSU

To je zapravo bila poza gdje sam mogla da računam na neko uživanje. Prije njega, svaki pokušaj analnog seksa bio mi je bolan, a sa njim sam osjećala samo uživanje, bez trunke bola!

PO PRVI PUT SAM UŽIVALA U ORALNOM SEKSU

Potpuna je istina glasina da momci sa malim penisom pružaju najbolji oralni seks.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...