NAKON DUŽEG SUŠNOG PERIODA: Pao s**s u “Zadruzi”

24h.ba
Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u rijaliti "Zadruga 2" kao skladan ljubavni par koji nije prestajao da se grli i ljubi. Međutim, kao što se to i mnogima prije njih desilo, tokom boravka u šouu njihov odnos se potpuno promijenio.

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u rijaliti “Zadruga 2” kao skladan ljubavni par koji nije prestajao da se grli i ljubi. Međutim, kao što se to i mnogima prije njih desilo, tokom boravka u šouu njihov odnos se potpuno promijenio.

Oni su posljednjih dana imali nebrojeno mnogo nesuglasica. Aleksandra je nekoliko puta izjavila da ne pamti kada su poslednju put ona i David imali s*ksualne odnose, kao i da joj je to neophodno.

Kako je i sinoć njihov odnos bio hladan, njih dvoje su odlučili da ga malo zagriju toplom vodom pod tušem, i to nakon kratke svađe, kada je David kritikovao Aleksandru zbog svog ponašanja tokom emisija.

Kako bi se konačno pomirli oni su otišli zajedno pod tuš u kupatilu u dvorištu. Pod tušem su obnovili svoje strasti, a onda su poslije “kupanja” legli u krevet i zagrljeni dugo pričali.

Aleksandra je zamjerila neke stvari Davidu, a najviše to što je više ne voli kao prije.

– Ne moraš, ali nemoj od mene da tražiš više ništa. Obećao si da me nikada nećeš ostaviti i da ćeš uvijek biti tu za mene. Ranije si me više volio i trudio si se da budem sretna. Nikada mi ništa lijepo ne pričaš – žalila se Subotićeva.

– Volim te ljubavi – rekao joj je David.

Bonus – DJEVOJKA DANA!

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...