“Teodora je umišljena zvijezda, Luna je mnogo veća i poznatija od nje!” Gagi osuo paljbu do Džehverovićevoj

Telegraf
Denser se nakon svega oglasio i osuo paljbu po pjevačici.

Gagi Đogani kritikovao je Teodoru Džehverović jer ga je povrijedilo to što je prilikom prilikom gostovanja u “Zadruzi” iskulirala njegovu kćerku Lunu Đogani. Denser se nakon svega oglasio i osuo paljbu po pjevačici.

-Ne znam koji problem ima umišljena Teodora, samo znam da je veoma ružno što se onako ponaša prema Luni. Ona se sutradan, kao, pravdala na društvenim mrežama da nije mislila ništa loše, ali te fore su meni smiješne, to kod mene ne prolazi. Očigledno joj treba kadar jer se ne piše o njoj, pa je napravila priču oko Lune samo da bi se pojavila u novinama. Teodora je umišljena zvijezda, Luna je mnogo veća i poznatija od nje, Luna je prije svega čove – rekao je Gagi i nastavio:

– Najviše me je iznerviralo to pravdanje da nije Lunu vidjela. Luna je više puta pokušala da se pozdravi sa njom, ali Teodora je bežala, htjela je da je iskulira. Teodora je veliki manipulator, a glumi nevinašce. Želela je da ponizi Lunu, ali pokazala je pravo lice i ponizila samu sebe. Teodora umišlja da je bitna, a ona je ljubomorna na Lunu i na njenu popularnost. Iskoristila je tih nekoliko sati što je bila u Zadruzi 2 da potkači Lunu pošto zna kako ljudi napolju reaguju kada nju neko dira, i dobila je šta je htjela – da se piše o njoj – rekao je denser za “Svet”.

Pogledajte kako je Teodora ignorisala Lunu u videu ispod:

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...