PROCURILE I NJENE TAJNE SLIKE: Pogledajte kako je Kolinda izgledala nekada, druga slika će vas ostaviti bez riječi (FOTO)

24h.ba
Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i danas izgleda veoma atraktivno, ali prije 10 godina izgledala je dosta drugačije.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović i danas izgleda veoma atraktivno, ali prije 10 godina izgledala je dosta drugačije.

Kolinda je tada bila ministrica vanjskih poslova i evropskih integracija.

Izvukli smo neke stare fotografije te videomaterijale kako bismo provjerili koliko se predsjednica Hrvatske razlikovala od današnjeg izgleda, piše “Dnevnik”.

Predsjednica Hrvatske tada je bila dosta mršavija nego danas, a mnogi su prokomentarisali kako je izgledala poput djevojčica.

Rijaliti zvijezda Coco porijeklom iz Srbije, na svom Tviter profilu objavila je zanimljiv post, u kojem je napisala kako je mnogi miješaju sa hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović.

– Da li se sjećate da su me ljudi do skoro mješali sa predsjednicom Hrvatske, Kolindom Grabar Kitarović? Novinari su me stalno zvali da me pitaju šta mislim o tome! Moram da kažem da jako liči na mene…

Možda smo neki rod. Ne smeta mi da me porede sa predsjednicom – napisala je Coco u svom statusu.

Nakon njenog statusa, mnogi su u komentarima pisali kako veoma liči na Kolindu, te da bi joj lako mogla biti i sestra.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...