Djevojka se vratila iz grada, a ja sam riješio da joj pružim ORALNI S**S: Poslije samo par minuta primijetio sam OVU STVAR i znao sam DA ME VARA

reddit.com
Postoji mnogo načina da saznate da ste prevareni i naravno da ni jedan od njih nije prijatan. Ali ovaj je baš bolan i ponižavajući!

Postoji mnogo načina da saznate da ste prevareni i naravno da ni jedan od njih nije prijatan. Ali ovaj je baš bolan i ponižavajući!

– Moja djevojka se u posljednje vrijeme često viđa sa svojim prijateljem iz djetinjstva. Nisam imao nikakav problem sa tim, ali posljednjih par puta se desilo da tamo provede po cijeli dan, a dođe kasno uveče. Prošle nedjelje je otišla kod njega da gledaju filmove i kući je došla u ponoć. Pozdravili smo se i normalno razgovarali. Kada sam joj prišao u namjeri da iniciram seks, raspoloženje joj se sasvim promijenilo. Međutim, nisam odustajao i nastavio sam da je ljubim, pa se prepustila. Ipak, pokušala je da odbije i predigru i moje insistiranje da joj pružim oralni seks, ali ipak nisam odustajao. Tu stvari postaju ozbiljne, jer su i miris i ukus njene vagine bili čudni i potpuno drugačiji. Veza nam traje četiri godine, a seks nam je redovan tako da mogu da primijetim kada je nešto čudno, a ovo definitivno jeste. Ukus je bio gorak, a primijetio sam da je njoj strašno neprijatno što sam uopšte počeo sa oralnim seksom, što je takođe čudno jer nam je to sastavni dio seksa, i nikada se nije bunila. Kada sam osjetio i taj ukus i miris, sklonio sam se od nje. Da li to znači da je imala seks sa tim tipom? – pita ovaj momak na Redditu, vjerovatno i sam sluteći odgovor. Ali u takvim situacijama jedino što želite je da vam neko kaže da vas predosjećaj vara.

Forumaši su se uglavnom složili da mora biti da je u pitanju prevara, a neki su otišli toliko daleko da su ga optužili da je silovao djevojku jer ju je natjerao na taj oralni seks. On je riješio da sačeka i neki dokaz, a našao ga je na ovaj način:

– Opet je otišla kod njega, a ja sam riješio da joj proverim Fejsbuk i mejl, jer imam osjećaj da nešto zaista nije kako treba. Našao sam par prepiski, i da skratim priču, vara me. Na početku priče su razmijenili svoje gole slike, a onda su krenuli da se viđaju. Uz sve to, planira da me ostavi i da se useli kod njega. Sve sam joj rekao kad je došla, svađala se sa mnom i urlikala. Pitao sam je i da li je imala seks sa njim prethodno veče i rekla je da jeste, ali sa kondomom. U to ne vjerujem jer znam da je na piluli, tako da svakako moram da odem da se testiram na polne bolesti. Zgrožen sam, šokiran i uništen. Ne mogu da vjerujem kroz šta prolazim. Dao sam joj rok od jednog dana da se iseli. Poslije četiri godine veze, priredila mi je ovo, a sad dajem sve od sebe da je što prije zaboravim, i shvatam da uvijek treba slušati taj prvi instinkt.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...