Ona je bila PRVA žena u istoriji koja je rodila OSMORKE. Nećete povjerovati kako danas izgledaju!

24h.ba
Oktomama! Tako su zvali ženu koja je 2009. rodila osmorke. Međutim ona je tada već imala šestoro dece, tako da sada (prostom matematikom) ima 14-oro. Ona je odlučila da ih podiže sama pošto se razvela od muža godinu dana pre porođaja. I možete zamisliti sa koliko je problema morala da se suočava svakoga dana. Tri dadilje su joj pomagale, a u toku noći nikoga nije imala!

Oktomama! Tako su zvali ženu koja je 2009. rodila osmorke. Međutim ona je tada već imala šestoro dece, tako da sada (prostom matematikom) ima 14-oro. Ona je odlučila da ih podiže sama pošto se razvela od muža godinu dana prije porođaja. I možete zamisliti sa koliko je problema morala da se suočava svakoga dana. Tri dadilje su joj pomagale, a u toku noći nikoga nije imala!

Ova žena se zove Natalie Suleman. Ona je rođena 1975. godine u Kaliforniji. Majka joj je bila učiteljica, a otac je posjedovao neki omanji restoran.

1996. godine, Natalie se udaje, međutim, nešto se komplikuje i oni se razdvajaju 2000. U intervjuu koji je njen bivši muž dao za Inside Edition, on je objasnio da je razlog za razvod bio što nisu mogli da imaju djece. Natalie je htjela da proba vještačku oplodnju, međutim njen bivši muž je bio protivnik toga i odbio je da ima bilo šta sa takvim “zahvatima”. On inače nije otac ni jednog djeteta.

Djeca

Natalie Suleman je počela sa tretmanima 1997. godine. Tada je imala 21 godinu. Cijeli proces pratio je Dr. Michael Kamrava koga su kasnije, 2009. godine, izbacili iz udruženja ljekara zbog neetičkog ponašanja.

2001. godine Suleman rađa prvo dijete, sina. Sljedeće godine se rađa njena prva kćerkica, ali je ona nastavila tretmane i pored toga. To je rezultovalo ostalim trudnoćama što je dovelo do ukupno šestoro djece (četiri sina i dvije kćeri).

Osmorke

2009 je iskoristila preostale embrione i dobila osmorke. To je inače najveći broj blizanaca koji su uspeli da prežive.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...