Muškarac htio da ima stražnjicu kao Kim Kardašijan i to ga umalo koštalo života

24h.ba
Džordan Parke (Jordan Parkey) iz Dadlija u Velikoj Britaniji dva mjeseca se liječio od nekroze nakon prvog estetskog zahvata za koji je dao oko 10.000 eura u Istanbulu u Turskoj.

Džordan Parke (Jordan Parkey) iz Dadlija u Velikoj Britaniji dva mjeseca se liječio od nekroze nakon prvog estetskog zahvata za koji je dao oko 10.000 eura u Istanbulu u Turskoj.

Parke (27), koji se deklarira kao gej mškarac, potrošio je već oko 150.000 eura na više od 80 zahvata u toku posljednjih osam godina.

Između ostalog, tri puta je operisao nos, ugradio implante u bradu, povećavao usne i ubrizgavao botoks. U Tursku je išao sa namjerom da uveća i podigne zadnjicu, prenosi “Blic.rs“.

Džordan je rekao da je odlučan u namjeri da ima zadnjicu poput starlete i da ga ništa neće spriječiti u tome da je ima, iako je zbog komplikacija nakon operacije patio od “neizdrživih bolova”.

“Nakon prve operacije mi se na desnoj strani zadnjice pojavila velika rupa puna gnoja i mesa. Bol je bio nesnosan i uprkos tome što su mi rekli da je to sve normalno, kasnije su mi ljekari dijagnosticirali nekrozu i dali antibiotike… Mogao sam da umrem jer sam dobio infekciju nakon operacije koja je opasna po život” – rekao je Parke.

Međutim, to ga nije spriječilo da ponovo odleti u Tursku i to u drugu kliniku na novi zahvat.

“To me nije odvratilo od novih operacija, samo sam morao da budem siguran da ću ovog puta operisati zadnjicu u drugoj klinici” – rekao je on.

On je ovaj put otišao u kliniku u Izmiru, iako je prethodno nakon komplikacija posle operacije u njoj preminula jedna Britanka. Ipak, on je rekao da je to klinika sa dobrom reputacijom i da je on imao sreće.

“Ja sam veliki fan Kim Kardašijan i njene zadnjice i neću stati dok moja ne bude velika poput njene. Vratio sam se sa druge operacije i ne mogu biti sretniji. U nju su mi prenijeli više masnoće kako bi imala bolji oblik” – rekao je Parke.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...