Modrić je šef u Realu: Pogledajte kako je očitao lekciju neozbiljnom kolegi

index.hr
"Kad Luka Modrić govori, svi šute", jednom je rekao Sergio Ramos o utjecaju hrvatskog kapetana u svlačionici madridskog Reala.

“Kad Luka Modrić govori, svi šute”, jednom je rekao Sergio Ramos o utjecaju hrvatskog kapetana u svlačionici madridskog Reala.

Luka je, bez ikakve prevelike priče, jedan od glavnih autoriteta u svlačionici europskog prvaka i to postiže bez prevelike galame. Međutim, na zadnjem klupskom treningu došlo je do sitnih iskrica između njega i mladog Brazilca Viniciusa Juniora.

Modrić mu nije istolerirao slabo zalaganje jer je zbog njega prilikom “ševe” završio u sredini, budući da Brazilac nije htio spasiti neprecizno dodanu loptu. Vinicius se na to nasmijao, a Modriću se takav stav nije previše svidio.

Prvo je to komentirao s Marcelom, a onda je samom Viniciusu očitao lekciju da bi ga na kraju malo zakačio ramenom. Da se zna tko je gazda…

Real Madrid u subotu od 20 i 45 dočekuje Valenciju, a za Luku Modrića 3. prosinca stiže dan koji svi čekamo, dan u kojem bi trebao osvojiti Zlatnu loptu France Footballa u Parizu.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...