SLOBA ODLUČIO DA KAŽE BAŠ SVE Progovorio o s***u sa Anom Korać, Luni ali i Kiji Kockar!

24h.ba
Iako pjevač demantuje da je s Koraćevom imao nešto više od prijateljstva, ne krije da bi rado imao seks s njom.

Iako pjevač demantuje da je s Koraćevom imao nešto više od prijateljstva, ne krije da bi rado imao seks s njom.

– Nikada nisam imao ništa seksualno s Anom Korać. Ako to Kristina priča, ne znam odakle joj takve informacije, jer zaista nisu istinite. To je počelo da se priča nakon mog spota u kome je bila Ana. Nisam spavao s njom. Spavao bih, kao i svaki muškarac što bi spavao, ali da sam to već uradio, nisam – kaže Radanović, koji se mnogo puta kockao u ljubavi.

– Ljubav je za mene u neku ruku bila kocka. Kao što kockari nekada pogrešno procene, pa im neko odnese sve, tako i mi u nekim životnim situacijama odreagujemo loše i izgubimo ono što nam je bilo vredno ili nam je značilo mnogo. Rijaliti mi je doneo dosta materijalnog, ali odni dosta duhovnog. Sve što se dogodilo donijelo mi je sigurnost u karijeri i mogućnost da se bavim poslom koji volim, ali uzeta mi je privatnost. Lakše mi je kada vjerujem da za sve postoji dobar razlog – priča Sloba, kog bivša žena nije podržala prisustvom na promociji.

– Kristinu sam zvao na promociju, ali nije došla iz opravdanih razloga. Imala je snimanje i nije bila u mogućnosti da se pojavi. Poželjela mi je sreću putem poruke i hvala joj na tome. Nije čula cijelu pesmu, čula je dio i svidjela joj se – objasnio je pjevač, a potom se osvrnuo na odnos prema Luni Đogani.

Već danima traje taj haos oko mog ulaska u „Zadrugu“. Od toga što sam profesionalno obavio svoj posao ispalo je da sam uradio nešto loše, a ništa nisam uradio. Trudio sam se da nijednim stavom ne izazovem bilo kakvu negativnu reakciju, ali Luna je sve vrijeme bila odbojna. Nisam pomišljao da će toliko burno sve to da doživi. Krivo mi je što je plakala i što se toliko pokidala – ističe Sloba koji ne može da joj oprosti priču da ju je ostavio zbog romske nacionalnosti.

– Svašta se o meni pričalo i pisalo, svašta je izgovarala za mene, ali to što je rekla da sam je osudio i ostavio jer je Romkinja, baš me je iznerviralo. Sve mogu da pretrpim, ali ne dozvoljavam da neko priča takve gluposti koje me predstavljaju kao užasnog čovjeka. Ona u tom trenutku više nije znala šta da izmisli, pa je rekla to. Znao sam ko je i šta je i prije nego što smo ušli u vezu, a nacionalnost mi nikada nije bila presudna kada se radi o izboru djevojke, prijatelja, saradnika… Neću dozvoliti da tako priča – istakao je Sloba, koji nije ostao ravnodušan na suze Anabele Atijas.

– Žao mi je i što je Anabela plakala. Majke su majke i njihove suze su najteže. Moja je vrlo emotivna i srećan sam što se po mom izlasku iz rijalitija sve smirilo. Mogla je da me vidi i zagrli i to je mnoge stvari olakšalo. Briga za dete je briga za dijete, imali mi dvije ili trideset i dvije godine – zaključio je pjevač za „Alo!“.

Kija Kockar čestitala je bivšem mužu na novoj pesmi, a zatim je klip podijelila na svom Instagram profilu.

 

Iako mu je poželela svu sreću, nije mogla da se suzdrži, a da ga ne isprovocira zbog naziva pesme „Kocka“. Ona je u naslov pesme dodala slovo R i pozvala fanove da pogledaju spot.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...