Tamara Đurić ponovo napumpala zadnjicu – Evo kako je sada i kako izgleda!

24h.ba
Iako se prošle godine, kada je doživjela kliničku smrt zbog loših akvafilera u zadnjici, zarekla da više neće pod nož, starleta se ponovo doradila.  

Iako se prošle godine, kada je doživjela kliničku smrt zbog loših akvafilera u zadnjici, zarekla da više neće pod nož, starleta se ponovo doradila.  

Tamara Đurić koja je prošle godine imala velikih komplikacija kada je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu korigovala zadnjicu, pa je usljed komplikacija poslije operacije bila čak i klinički mrtva, ponovo je otišla pod nož, piše “Kurir”.

Ona se ovog puta pobrinula da ne rizikuje život, pa je odlučila da njena g*za bude u rukama najboljeg svjetskog stručnjaka. Zahvaljujući njemu, jedna svjetski poznata starleta, ali i jedna pop zvijezda sa naših prostora imaju g*zu za kojom se svi okreću.

Tamara je sačekala da se kompletno oporavi nakon što joj je tim stručnjaka na VMA izvadio akvafilere koji su joj napravili haos u organizmu, pa je nedavno posjetila Istanbul, gdje je u jednoj od najprestižnijih bolnica sredila zadnji trap. Jeste da je nakon nekoliko operacija izjavila je da se kaje što se odlučila na povećanje zadnjice, ali po svemu sudeći, njoj nije došlo iz dupeta u glavu čim je ponovo riješila da ide pod nož. Na sreću, intervencija je bila uspješna, a Tamara sada ima g*zu kakvu je oduvijek željela.

Postoperativni tok je prošao u najboljem redu, a ovo zadovoljstvo ju je koštalo oko 30.000 eura. Njoj je zadnjica urađena prirodnim materijalima, a Đurićeva je konačno srećna i zadovoljna.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...