SIL0VANJE u filmu bilo stvarno: ‘Osjećala je poniženje i bijes’

24sata.hr
U filmu 'Posljednji tango u Parizu' Marlon Brando silovao je Mariju Schneider. Bernardo Bertolucci ne žali zbog svoje odluke, ali kaže da je bio grozan prema Mariji.

Talijanski redatelj i scenarist Bernardo Bertolucci preselio na onaj svijet danas u 78. godini u Rimu. Režirao je mnoge filmove, a među njima i ‘Posljednji tango u Parizu’. Jednom prilikom priznao je da je scena gdje tada 48-godišnji Marlon Brando siluje 19-godišnju Mariju Schneider stvarna.

– Nisam želio da Maria odglumi poniženje i bijes. Htio sam da osjeća taj bijes i poniženje. Nikada se više nismo vidjeli, mrzila me cijeli svoj život – ispričao je.

Kako je rekao, Marlon i on doručkovali su na podu stana u kojem su snimali i oboje su htjeli to napraviti.

– Na neki način, bio sam grozan prema Mariji jer joj nisam rekao što će se dogoditi – rekao je Bertolucci koji ipak nije žalio zbog te odluke.

Iako je tek 2013. Bernardo priznao što je učinio, Schneider je o tome progovorila pet godina prije njega, ali joj nitko nije vjerovao sve dok redatelj nije potvrdio. Kako je svojedobno rekla, osjećala se kao da su ju silovali i redatelj i glumac.

– Marlon mi je rekao: ‘Ne brini, to je samo film’. Tijekom te scene moje suze su bile stvarne – izjavila je Maria te nastavila:

– Marlon me nije tješio niti mi se ispričao. Srećom, scenu nismo ponavljali.

Prije sedam godina, Marija je preminula od raka, a tada je Bernardo izjavio da se osjeća ‘kao da joj je uzeo mladost’.

Schneider nije ništa učinila po pitanju silovanja, ali je nekoliko godina nakon shvatila da je trebala nazvati odvjetnika ili agenta jer ju nitko nije trebao siliti na takve stvari. Glumica, nakon toga, nikada nije snimala provokativne scene.

Mnogi slavni su osudili i Marlona i Bernarda.

– Nikada neću gledati na ovaj film, Bertoluccija ili Branda na isti način. Ovo je odvratno, bijesan sam – rekao je glumac Chris Evans (37).

Potrošila je hiljade eura kako bi postala dvojnica Pamele Anderson

Zvijezda Instagrama, Celline Centino sa samo 24 godine je uvijek bila zlostavljena zbog svog izgleda. Dok je bila tinedžerka, veoma često su je nazivali „ružnom“ i govorili joj da je predebela.

Centino, koja je inače iz Zuricha (Švicarska) nije mogla da podnese više svoje nesigurnosti te je odlučila da počne da odvaja od svoje plate kao frizerka kako bi mogal da priušti sebi plastičnu operaciju.

Poslije četiri godine, Centino je prošla kroz hiruški zahvat grudi tri puta, operisala je također nos, obraze i usne, pored toga također je operisala i bradu.

Sa preko 69 hiljada pratitelja na Instagramu, centino tvrdi da je dobila mnogo pozitivnih komentara na osnovu njenog trenutnog izgleda.

„Bila sam uvijek veoma sretna i pozitivna osoba, ali nikada nisam bila sigurna u sebe i svoj izgled. Mnogi su me napadali zbog mog izgleda i govorili mi kako sam ružna, zbog toga sam postala veoma depresivna osoba“.

„Željela sam da ponovo budem sretna, zbog toga sam promijenila svoj izgled i sve ono što me se nije sviđalo kod mene. Živimo u vremenu kada možemo promijeniti što god želimo na našem tijelu ako to zaista želimo tako da sam odlučila promijeniti sebe“.

„Bila sam zlostavljena svakodnevno, svaki dan se odnosilo na nešto novo, izgledala sam kao muško zato što nisam imala grudi, moje dupe je bilo preveliko, iako mi se danas to sviđa“.

„Djeca su mi uvijek govorila kako moje lice izgleda kao smeće, kako je moj ukus za odjeću grozan… Nikada nisam mogla da budem dovoljno dobra za njih, svi su bili mnogo odvratni prema meni“.

„Konstantno su mi govorili da sam ružna, gurali su me, ignorisali me. Nikada nisam bila u prilici da dokažem da sam zapravo divna osoba, samo su vidjeli ‘ružnu Celine’“.

„Poslije fizičkog zlostavljanja, jedino što sam mogla je bježati. Nikada nisam nikome ovo priznala, uvijek me bilo stid toga“.

„Svi u školi su znali da ne želim da se vratim tamo. Konstantno sam izmišljala izgovore i govorila da sam bolesna kako ne bih išla taj dan u školu“.

„Uvijek sam željela velike grudi, moje prirodne grudi su bile nulte veličine, zbog toga sam željela da budem lijepa, da imam normalan život bez da me iko kritikuje“.

„Uštedjela sam mnogo novca dok sam bila mlađa. Nisam izlazila navečer dok nisam napunila 18 godina; mnogo sam se trudila i na kraju sam sav novac potrošila na operacije“.

„Sada se osjećam dobro sama sa sobom i napokon sam opet sretna, živim život koji sam oduvijek željela. Pored toga osjećam se sigurnije, kada neko kaže nešto loše o meni nije me briga za to. Sada me niko ne može povrijediti“.

Zvijezda društvenih mreža kaže kako se osjeća ugodno u svojoj koži poslije mnogih operacionih zahvata koji uključuju pored očigledne operacije grudi, punjenje usana, obraza, brade i podbratka.

„Poslije prvi put operisala grudi, osjećala sam se fantastično. Međutim, željela sam više, da bi se mogla osjećati ljepše. Srećom nisam imala nikakvih komplikacija“.

Kada je bila dijete uvijek je gledala emisiju „Spasilačka Služba“ i voljela je Pamelu Anderson, djevojku slavnog fudbalera Adil Rami.

„Oduvijek sam željela da imam ogromne grudi kao njene. Bila sam snažna osoba i znala sam da mora i da izgledam snažno, kao nešto mistično, žena koja ne može biti povrijeđena zato što je snažna. Nije joj potreban muškarac, ali svi muškarci žele nju“.

„Dobijem razne komentare, neki kažu da izgledam dobro, dok neki kažu da je to sve plastika, Iako većinom prevladavaju pozitivni komentari“.

„Osjećam se veoma dobro poslije moje operacije, osjećam se savršeno u mom  novom tijelu nez prethodnih loših uspomena. Da se desi situacija danas da sretnem osobe koje su me zlostavljale, samo bih ih ignorisala. Nikada mi nisu dali ni jednu priliku, nisu zaslužili da mi se obraćaju“.

ZNATE LI KO JE PLAVUŠA koja je zapalila Instagram? Ona ima samo 22 godine !

Pojavljivala se u magazinima Maxim and GQ Italia, gdje je reklamirala brendove kao što je 138 Wate,ona ostavlja bez daha svojim izgledom.

Francesca Larrain je fotomodel iz talijanskog porijekla, a rođena je 28 septembra 1996 godine u Caracasu u Venecueli.

Visoka je 172 cm, a njene zavodljive fotografije su je dovele do vrha kada je riječ o popularnosti na društvenim mrežama, gdje ima više od 25000 pratilaca.

Francesca Larrain je fotomodel iz talijanskog porijekla, a rođena je 28 septembra 1996 godine u Caracasu u Venecueli.

Visoka je 172 cm, a njene zavodljive fotografije su je dovele do vrha kada je riječ o popularnosti na društvenim mrežama, gdje ima više od 25.000 pratilaca.

 

Francesca Larrain je fotomodel iz talijanskog porijekla, a rođena je 28 septembra 1996 godine u Caracasu u Venecueli.

Pojavljivala se u magazinima Maxim and GQ Italia, gdje je reklamirala brendove kao što je 138 Water.

Dvadesetjednogodišnja bujna plavuša se bavi i modnim dizajnom te posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima i seksi rublja.

Pojavljivala se u magazinima Maxim and GQ Italia, gdje je reklamirala brendove kao što je 138 Water.

Dvadesetjednogodišnja bujna plavuša se bavi i modnim dizajnom te posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima i seksi rublja.

Dvadesetjednogodišnja bujna plavuša se bavi i modnim dizajnom te posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima i seksi rublja.

Pojavljivala se u magazinima Maxim and GQ Italia, gdje je reklamirala brendove kao što je 138 Water.

Dvadesetjednogodišnja bujna plavuša se bavi i modnim dizajnom te posjeduje vlastitu liniju kupaćih kostima i seksi rublja.

(FOTO: Instagram)

JE LI OVO NAJLJEPŠA ALBANKA ? Slikala se na jahti u mikro bikiniju (FOTO/VIDEO)

Ako vas zanima ime ove atraktivne Albanke, radi se o lijepoj Trejsi Sejdini i bila je albanski kandidat za Miss Univerzum 2016. godine.

Ljepotica koja je na Instagramu ima preko 50 hiljada ljudi koji je prate.

Pogledajte video priloge koji smo pronašli na internetu:

SVI JE LAJKAJU: Ova manekenka, glumica i najzgodnija plavuša na planeti ima samo 24 godine

Kada se lani pojavila na premijeri filma u Majamiju, zasjenila je sve, pa su mnogi komentarisali da Pamela Anderson može u penziju jer je stigla Šarlot.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...