DARA BUBAMARA IZVRIJEĐALA SEKU ALEKSIĆ! Osvrnula se na njen izgled i prokomentarisala da je poznata pjevačica jeftina i debela!

24h.ba
Dara Bubamara prozvala je Seku Aleksić na račun njenog izgleda i tom prilikom je nazvala debelom i jeftinom.

Dara Bubamara prozvala je Seku Aleksić na račun njenog izgleda i tom prilikom je nazvala debelom i jeftinom.

Folk zvijezda dobila je ulogu modnog žirija u emisiji “Glamur” na Hepi televiziji kod voditelja Uroša Božića, gdje je imala zadatak da komentariše modne kombinacije svojih koleginica.

Prva na listi bila je njena nekadašnja drugarica Svetlana Seka Aleksić, prema kojoj nije bila nimalo blagonaklona.

„Pa što reći? Realno, katastrofa! Za ovako nešto treba imati kilograme. Što ona nema. Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje.“ – rekla je Dara, koja ja svo vrijeme imala izraz lica kao da joj je muka od onoga što vidi na fotografiji.

Inače, prije nedelju dana, na smimanju emisije “Maksimalno opušteno” Dara je prozvala Seku rekavši da će loše završiti jer je pakosna.

„Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, život, porodicu. Seka je udarila na moj život, karijeru, finansije… To je mnogo pakosno, takvi ljudi će loše završiti. To ti kažem. To je zla namera. Nema šanse da se pomirim sa njom, ona za mene više ne postoji na ovom svetu. Neko napravi koncert sa nekim putokazima, znate one putokaze na putu, a neko napravi spektakl.“ – rekla je Dara.

Pozvali smo Seku da ona prokomentariše ove Darine prozivke, ali ona se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na poruke.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...