MATORA DETALJNO OPISALA SANJINU VA*INU: Ispričala kakve su joj dlake dole, zbog jednog detalja smučiće vam se život

alo.rs
Jovana Tomić Matora prevazišla je samu sebe.

Jovana Tomić Matora prevazišla je samu sebe. Na sve i svašta smo navikli kada je riječ o rijalitiju i zadrugarima, ali Matora je ovaj put bila toliko vulgarna da je možda nadmašila i Lepog Miću.

Matora je pričala o depiliciji, te se prisjetila kako je bilo kada je ona izašla iz prve sezone “Zadruge”, zajedno sa njenom djevojkom, Sanjom Stanković. Jovana je opisala sve do najsitnijih detalja.

– Mi kad smo se vratile iz “Zadruge”, Sanja i ja, kad smo otišle na depilaciju. Kol’ko je to dlaka ojačala, od brijanja. Krv ti je*em! Krv sam na pi*ku propiŠala! Meni su crne, a njoj su preslatke. Sanja ima riđe dole, to nisam u životu vidjela, nešto najljepše, znaš ti koliko je to rijetko. I moj najbolji drug ima riđe na ku*cu dlake, iako nije riđ. I pere ki*u samo bebi sapunom – ispričala je Jovana Tomić Matora. O čemu je još pričala, pogledajte u nastavku:

Sanja je gostovala u emisiji kod Lava Pajkića gde pričala o tome koliko je muči što je Jovana u rijalitiju.

Pamtim i bolje dane, Jovana me mnogo muči. Ne spavam, gledam lajv do pet ujutru. Stalno mi stižu klipovi. Meni je teže nego Jovani – rekla je Sanja i dodala da tek sada razumije kako je bilo njenoj mami dok je ona bila u “Zadruzi 1”.

– Sad znam kako je bilo mojoj mami, Jovana i ja smo godinu i po dana po 24 časa bile zajedno. Ovo je prvi put da smo toliko razdvojene – tvrdi Sanja. Ona je otkrila i šta Matora pogrešno radi u rijalitiju.

– Smeta mi što mnogo priča. Pre neki dan je pričala nešto što mi se nije dopalo. Pričala je o našem seksualnom životu. To nikako nije trebalo – rekla je Sanja.
 

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...