ZBOG NJIH SI SE MORALA BRUKATI: Jelena oštro iskritikovala takmičarku, pa poručila “IDI BUDI MEDICINSKA SESTRA”

24h.ba
Nevena Marković, osamnaestogodišnja takmičarka Zvezda Granda, nije mogla ni da sanja kakvi je komentari čekaju i to sve zbog ogromne treme koja ju je očito savladala čim je izašla na scenu ovog šoua. Predstavljanje je započela pjesmom "Plač bez suza" Nataše Vladetić, ali žiri nije bio oduševljen.

Nevena Marković, osamnaestogodišnja takmičarka Zvezda Granda, nije mogla ni da sanja kakvi je komentari čekaju i to sve zbog ogromne treme koja ju je očito savladala čim je izašla na scenu ovog šoua. Predstavljanje je započela pjesmom “Plač bez suza” Nataše Vladetić, ali žiri nije bio oduševljen.

“…Ostade tuga u srcu mome i moje teške, preteške boli”, pjevala je ona, nakon čega se glasno čuo Jelenin komentar upućen Mariji Šerifović.

“Jao!” uzviknula je pevačica.

Majka, otac i sestra takmičarke takođe su primjetili da je trema učinila svoje, ali strpljivo su sačekali drugu pjesmu i navijali punom parom. U pitanju je bila “Senke” Aleksandre Prijović, međutim ni tada nije uspjela da se pokaže u najljepšem svjetlu.

“Ružno je nekog žaliti, ali definitivno nisi za ovaj posao. Nemoj bilo ko da te laže… Ti ćeš biti fantastična u nekoj profesiji, ali za borbu sa aždajama u ovom poslu nisi. Da budeš medicinska sestra, da budeš umjetnica, slikarka… ne treba njoj motivacija, ne vrijeđam te i ne lomim ti krila! Ti nisi za ovaj posao, a ovako si divna, lijepa, mlada i cijeli svijet je pred tobom”, rekla je Jelena.

Na komentar direktora Granda koji joj je predočio da ju je ona prva hvalila tokom prošlog učešća u ZG, Jelena je kratko rekla:

“Onda nisam bila pri sebi”.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...