SAD JE ĆELAV, A SA KOSOM GA NIKAD NE BI MOGLI PREPOZNATI: Bilman objavio fotografije iz mladosti, obratite pažnju na FRIZURU!

24h.ba
Mnogima omiljeni član žirija hrvatskog show programa "Supertalent", Davor Bilman objavio je na Instagramu njegovu fotografiju iz školskih dana...

Mnogima omiljeni član žirija hrvatskog show programa “Supertalent”, Davor Bilman objavio je na Instagramu njegovu fotografiju iz školskih dana…

Davor Bilman poznat je po tome što se voli šaliti na svoj račun, pa je tako sve oduševio objavom fotografija na kojima je nekada imao kosu.

Jedan od članova žirija showa ”Supertalent” , poznat je po duhovitim komentarima na račun kandidata, ali i po tome što se voli našaliti i kad je on sam u pitanju.

Ovih dana su tako internetom opet počele kružiti fotografije koje je on sam objavio na Instagramu još u martu ove godine. Naime, dok ga mnogi koji ga prate otkad se pojavio u medijskom svijetu ne mogu zamisliti s kosom, on je sve odlučio podsjetiti da nije oduvijek ćelav.

“Za vas koji se smijete kada pričam o svojim iskustvima s kosom”, napisao je pored fotografija iz učeničke knjižice i indeksa.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...