Samo da je sin! Darko Lazić ne prestaje da plače, preplavile ga emocije! Marinina trudnoća dala mu je novu snagu!

24h.ba
Darko Lazić nakon saznanja da će po drugi put postati otac ne prestaje da plače od sreće. On sada želi što prije da se oporavi od teške saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra kako bi bio uz vjerenicu Marinu Gagić na porođaju.

Darko Lazić nakon saznanja da će po drugi put postati otac ne prestaje da plače od sreće. On sada želi što prije da se oporavi od teške saobraćajne nesreće koju je doživio 23. oktobra kako bi bio uz vjerenicu Marinu Gagić na porođaju.

Kako smo saznali, pjevač je presrećan zbog ove vijesti, koja mu je dala dodatnu snagu za ovu tešku borbu, i želi da njegovo drugo dijete bude sin. S obzirom na to da već ima kćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom Sević, njegovi prijatelji se ne čude što priželjkuje da ima i nasljednika.

Inače, Darko je i isplanirao da se odmah poslije razvoda od Ane, koji će se dogoditi čim izađe iz bolnice, oženi Marinom i priredi veliko svadbeno veselje.

On je nakon saznanja da mu je vjerenica trudna vratio osmijeh na lice i počeo da se šali sa medicinskim osobljem:

– Neka je živo i zdravo, i neka bude sin – našalio se Darko kada su mu medicinske sestre čestitale.

– Najsrećniji sam na svijetu i pored svega što mi se dogodilo. Volio bih da bude sin, ali i ako ne bude, bebu ću voljeti najviše. Moja Marina je najbolja, mnogo me je usrećila. Ja sam kreten. Najveći sam kreten na svijetu, sve sam mogao da upropastim – prokomentarisao je Lazić.

Darko je takođe rekao da je Gagićeva, koja ima samo 19 godina, ljubav njegovog života i da ni on ne shvata gdje pronalazi snagu da zajedno s njim proživljava ove teške trenutke. Zahvalan je bogu što je fina prema njegovim roditeljima, koji su je prihvatili kao rođeno dijete, a još više jer ga nije napustila u najkritičnijim trenucima, kada mu je život visio o koncu.

– Darko je rekao da će se, čim se oporavi, odmah oženiti Marinom. Ona je pokazala koliko ga voli i koliko poštuje njegove roditelje Branku i Milana. Sve vrijeme je uz njih. Lazića nijednog trenutka nije pustila da se sam nosi sa teškim bolovima. Čak i kad je saznala da je zavisnik od droge, nije posustala u namjeri da ga spase od tog pakla – otkriva naš izvor.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...