Internet bruji o tome kako je Mina Vrbaški “navalila” na bijelo: Oglasila se produkcija! (VIDEO)

24h.ba
Mina Vrbaški i u drugoj sezoni "Zadruge" svojim učešćem podiže veliku prašinu u javnosti, što je slučaj i sa jednim od njenih najnovijih snimaka. Naime, ovog puta su fanovi na društvenim mrežama iznijeli teoriju da je Mina "šmrkala kokain" u velelepnom zdanju u Šimanovcima, ali istina je drugačija.

Mina Vrbaški i u drugoj sezoni “Zadruge” svojim učešćem podiže veliku prašinu u javnosti, što je slučaj i sa jednim od njenih najnovijih snimaka. Naime, ovog puta su fanovi na društvenim mrežama iznijeli teoriju da je Mina “šmrkala kokain” u velelepnom zdanju u Šimanovcima, ali istina je drugačija.

U snimku koji je nastao dok je ona namiještala pirsing u jeziku jasno se vidi kako joj alka ispada i koliko se trudi da pogodi rupu. Kako se mučila sa tim, i cimeri su pokušali da joj pomognu držeći joj ručni sat kao ogledalo, pa joj je na kraju uspjelo da smjesti alku gdje treba.

Ovo je još jedan dokaz da fanovi zadrugara imaju bujnu maštu kada žele, jer produckija nikakve ilegalne supstance ne bi dozvolila u jednom od najvećih televizijskih projekata na našim prostorima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...