Šok! Sloba objavio snimak sa Lunom: Brže bolje ga obrisao! Cijela nacija u nevjerici, a evo o čemu je riječ!

Kurir
Slobodan Radanović bio je gost na žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruzi 2, a njegova bivša djevojka Luna Đogani nije dobro podnijela njihov susret .

Naime, Slobodan se nikad spremniji za šou pojavio u punom sjaju, a svi su primijetili da se on profesionalno postavio prema svim učesnicima uključujući i Lunu. Mlada blogerka je preplakala noć zbog njegovog ignorisanja, a pažljivo je posmatrala svoje cimerke čiji su pogledi bili uprti u njega do kraja večeri.

Međutim, ona je pred svim zadrugarima u toku emisije ispričala kako je ona prva prišla da ga pozdravi, ali da je izbjegla njegov pokušaj da je zagrli, pa mu je iz poštovanja pružila samo ruku.

Izrevoltiran njenim komentarom, Radanović je imao potrebu da na društvenoj mreži Instagram objavi i snimak na kom se moglo primijetiti kako je on njoj prišao da se pozdravi s njom, gdje je emotikonima naveo svoje pratioce da na različite načine protumače ovaj njegov postupak.

Pjevač je nakon izvijesnog vremena uklonio snimak sa svog profila, a razlozi za to još nisu poznati.

Šta je Sloba time želio da joj poruči, da li mu je Lunin postupak ostao nejasan ili je njihov pozdrav privukao toliko veliku pažnju javnosti, preostaje da saznamo.

(Kurir)

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...