Kažu da im se sve poklopilo: Četiri znaka koja u 2019. čeka velika sreća

24h.ba
Pred nama je nova 2019. godina, a astrolozi predviđaju da će ovo biti godina prosperiteta i sreće, a zvijezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strijelac i Vodolija... No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi i Lavovi.

Pred nama je nova 2019. godina, a astrolozi predviđaju da će ovo biti godina prosperiteta i sreće, a zvijezdini miljenici biće Ovan, Vaga, Strijelac i Vodolija… No, dobre prilike mogu da očekuju i Bikovi i Lavovi.

Ipak, pomenuta četvorka neće imati premca kada su prijatna iznenađenja i srećne okolnosti u pitanju, a evo i detaljnog horoskopa.

Ovan

Ovan će u 2019. imati doslovce ludu sreću, vrcaće od optimizma i dobre energije, a imaće i veliku želju da sve ideje pretvore u djelo. Imaće veliku pomoć jakih i moćnih muškaraca, posebno na poslovnom planu, ali će ih sreća poslužiti i na privatnom planu. Preporuka je, ipak, da budu oprezni i ne ulaze u nkkave nezakonite i sumnjive poslove, jer onda može doći do komplikacija i problema.

Vaga

Za Vagu će 2019. godina biti godina ljubavi, a osjetiće priliv svježe i nove energije koja će im biti veliki pokretač u svim sferama života. Ovo će za njih također biti i godina dobrih okolnosti i prilika koje će svakako umjeti da iskoriste. Posebno će ih obradovati činjenica da ih čekaju veliki finansijski dobici, i to iz neočekivanih izvora. Najveći priliv novca očekujte početkom septembra. Treba napomenuti i da vas u 2019-oj čeka nekoliko putovanja i uzbudljivih avantura.

Strijelac

Strijelac će biti definitivno najveći srećnik od svih znakova Zodijaka, jer poslije 12 godina Jupiter je konačno ponovo u njihovom znaku. Treba da očekuju niz poslovnih putovanja, ali i uspješnu saradnju sa veoma moćnim ljudima. Sreća u ljubavi biće im posebno naklonjena od početka aprila pa sve do sredine juna, sa akcentom na maju mjesecu. Oni ulaze u novi 12-godišnji ciklus i mogu da očekuju napredak u svim sferama života. Savjet je, ipak, da se čuvaju nerealnih očekivanja, čemu su skloni.

Vodolija

Vodolije mogu da se opuste – svaki korak vodiće ih ka sreći i izobilju. Očekuju vas pune ruke posla, ali u skladu sa tim i sjajna finansijska situacija. Potrebno vam je osvježenje u životu, pa ove godine iskoristite sve prilike za promjenu, putovanje ili nove kontakte. Poželjno je i da reorganizujete svoj život – teško da ćete imati bolju šansu za to od 2019. godine, piše Blic.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...