PO UZORU NA SEVERINU, A UZ NOVU PJESMU: P**no snimak Natalije i Sanija iz “Trik FX”

24h.ba
Možda na taj način skrenemo pažnju javnosti na sebe – našalio se Sani.

Možda na taj način skrenemo pažnju javnosti na sebe – našalio se Sani.

Bračni i dens par Natalija i Sani Ibraimi koji čine duo „Trik FX“ nekada su muzicirali sa grupom Đogani. A onda su se odvojili kada i registriraju veliki broj hit numera „Cura sa balkona“, „Crno belo“, „Do jaja“, „Alibi“, „Safari“…. a potom je uslijedila sjajna numera „Što bi se zaljubila“ koju svi nazivaju „hitna pomoć“ što je ovom dvojcu dao itekakav pomak u njihovim karijerama. Stoga ne čudi nastavak „Hitne pomoći“ koju su isto naslovili s dvojkom.
Realizirali su nevjerovatno dobar spot. Svi komentari su, slažu se Sani i Natalija, više nego dobri. Ono što je neobično za njihov muzički izražaj je prizvuk folka koji im je nametnuo Saša Nikolić.

-Pop, dens, folk… sve je za nas dobro. Mi smo za kada je u pitanju dobra i hitična pjesma. Ono što je zanimljivo je da traže naš stari hit „Džoker“ koji se odjednom pojavio niotkuda tako da smo riješili da ga obradimo – kazao je Sani a onda je kroz dozu humora prepričao svoj i Natalijin razgovor vezan za marketinški rad pa kazao da je to zapravo, pored odabira pjesme, najteži dio.

-Uvijek treba smisliti neki fol pa sam predložio onako tobože ozbiljno da napravimo intrigantne fotose i snimak kao što to čini Severina pri svakom svom novom projektu ne bi li skrenuli pažnju na sebe – dodao je Sani a onda počeo da se smije i kazao možete zamisliti Nataliju onako svu u šoku, nije mogla da dođe sebi da sam ja to izgovorio. Naravno od toga nema ništa, sve je to bila šala.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...