Moraju da se skinu do gole kože i pokažu čime raspolažu: Ovako stvarno izgleda kasting za ”Playboy”

24h.ba
Sve djevojke prvo moraju proći kasting, koji ništa manje nije "vruć" od gotovog proizvoda jer sve djevojke moraju pokazati čime raspolažu.

Sve djevojke prvo moraju proći kasting, koji ništa manje nije “vruć” od gotovog proizvoda jer sve djevojke moraju pokazati čime raspolažu.

”Playboy” je erotski časopis. Prvi put ga je štampao Hju Hefner (Hugh Hefner) 1953. godine.

On je prvi lansirao duplericu koja se odmotavala i gdje se nalazila fotografija obnažene djevojke – djevojke mjeseca.

Prva djevojka koja se pojavila na duplerici je bila Merilin Monro (Marilyn Monroe). Slikati se za ”Playboy” je uskoro postala stvar prestiža i često odskočna daska za kasniju uspješnu karijeru.

Najpoznatiji primjer nepoznate djevojke mjeseca koja je kasnije postala slavna je Pamela Anderson. Mnoge poznate žene su se slikale za naslovnice ovog časopisa, među kojima su Fara Foset (Fare Foset), Ana Nikol Smit (En Nikol Smit), Doli Parton (Dolly Parton), Sindi Kraford (Cindy Crawford), Kejt Mos (Kate Moss), Madona (Madonna), Viktorija Silvstet (Victoria Silvstedt), Paris Hilton i mnoge druge.

Prvi broj je štampan u 500 primjeraka, a u doba svoje najveće slave je dostizao tiraž od 7,5 miliona primjeraka. Samo štampanje je trajalo po mjesec. ”Playboy” je poznat po veoma kvalitetnoj fotografiji, člancima, naročito intervjuima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...