Ako vam tokom se*sa radi ove stvari, ne puštajte ga iz kreveta! On je prava premija

Telegraf
Evo kako da znate da je u pitanju momak kojeg nikad ne bi trebalo da izbacite iz svoje spavaće sobe, a samim tim, ni iz svog života.

Evo kako da znate da je u pitanju momak kojeg nikad ne bi trebalo da izbacite iz svoje spavaće sobe, a samim tim, ni iz svog života.

A kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je u pitanju stvaran događaj, koji se dešava upravo vama.

Pa vam tako vraća za sve one ranije partnere koji to nisu htjeli da rade.

On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu va*ina. Osim toga, on tačno zna koje su, čak i bez da ih je guglao, i svjestan da su te osjetljive tačke podjednako važne kao va*ina, ako ne i važnije

Obasipa vas komplimentima bez obzira na to koje je doba dana, mjeseca ili godine. Bez obzira na to jeste li smršale ili ste se ugojile. Kraj njega se osjećate poput kraljice.

Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su tjelesne tečnosti dio dogovora. Nijedan dio vašeg ili njegovog tijela nije mu odbojan.

Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da imate potrebu mastu*birate dok razmišljate o njemu, iako možete da ga imate kad god poželite!

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...