DONIO TEŠKU ODLUKU! Darko Lazić razgovarao sa doktorima i dogovorio naredni korak!

alo.rs
Poznati pjevač Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta.

Poznati pjevač Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta.

Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat.

Zdravstveno stanje pjevača Darka Lazića se iz dana u dan popravlja, a ljekarima koji su mu operisali nogu bilo je najvažnije da mu se primi strano tijelo, odnosno da organizam dobro reaguje na vještački kuk, koji je također operisan.

On je u posljednja dva-tri dana znatno raspoloženiji, pa je počeo da mnogo više da priča. Sa roditeljima i ljekarima već sada priča o tome kako će mnogo više voditi računa o sebi.

Majka mu je jednom prilikom rekla: “Ovo ti je bila opomena, sam Bog te je spasao”.

Darko Lazić je svjestan da je sada najgore prošlo, ali da mu dug i naporan oporavak tek predstoji. Neraspoloženje koje je do sada vladalo kod njega oslabilo je i sada samo povremeno dobija sedative i blage lekove za umirenje, kako bi se njegovo telo brže oporavljalo.

Pjevača svaki dan u bolnici obilaze otac i majka, Milan i Branka Lazić, kao i vjerenica Marina Gagić, a otkako se njegovo stanje znatno poboljšalo svi članovi njegove porodice su mnogo raspoloženiji.

Nakon što se probudio iz kome situacija je bila alarmantna.

– Počeo je da urla i nastavio da traži kokain. Bio je sav crven u licu, ridao je, pokušao je da ustane. Bilo je jezivo posebno kad je počeo da uzvikuje: “Dajte mi drogu, ubiću se ako mi ne date drogu! Bolje da se nisam probudio iz kome, ne bih osjećao ovo. Dajte mi nešto da me uspavate, ne mogu ovo više da izdržim.” Doktor je morao da reaguje i da mu, osim lijekova za bolove, da i jaka sredstva za smirenje. Njegov krevet pomjerili su u ćošak kako bi bio dalje od ostalih pacijenata da ne bi morali da ga gledaju u tom stanju. Odmah sutradan je pozvan i psihijatar, koji je razgovarao s njim – kaže izvor.

Apstinentska kriza jako je neprijatna, a u pjevačevom slučaju naročito jer doktori trenutno ne rade na njegovom skidanju s droge, već na saniranju teških povreda koje je zadobio u udesu.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...