HTJELA DA NAPUMPA USNE, A ZAVRŠILO SE KOBNO: Godinama su izgledale kao sirovo meso, a onda su joj ubrizgali ovo!

24h.ba
Kasnije je odlučila da izvadi filere, za koje je doktor rekao da su bili pomiješani s drugom supstancom poput bebi ulja

Kasnije je odlučila da izvadi filere, za koje je doktor rekao da su bili pomiješani s drugom supstancom poput bebi ulja

Žena kojoj je uzor slavna lutka Barbi ispričala je kako su joj usne izgledale poput “sirovog mesa” nakon što joj je hirurg navodno u usne ubrizgao dječje ulje umjesto dermalnih filera.

Keri Majls (35) su se usne doslovno udvostručile u obimu poslije zahvata. Kaže kako su joj već nakon sat vremena usne počele da gore i stvorili su se plikovi. Kasnije je odlučila da izvadi filere, za koje je doktor rekao da su bili pomiješani s drugom supstancom poput bebi ulja.

Trebalo je da prođu dvije godine prije nego što su se njene usne vratile u normalu. Usprkos silnom bolu i šteti, britanska Barbi ne odustaje od povećanja usana. I tada je, kaže, mislila da je pronašla uglednu kliniku. Svoje “filere” je tada platila 250 funti (više od 280 eura).

-Bilo mi je sumnjivo čim sam se pojavila. Bilo je to u nekoj ruševnoj kući, čak je i pas trčkarao okolo. Nije bilo pretjerano higijenski, ali sam silno željela usne, a mjesto je imalo dobre ocjene. Doktorica je preda mnom miješala filere i zaklela bih se da je koristila neku vrstu ulja- ispričala je Majls.

-Nikad prije nisam imala takvu reakciju na filere, ali to je bilo prestrašno. Danima nisam mogla da izađem iz kuće od bolova, a i grozno sam izgledala. Nazvala sam doktoricu i prigovorila joj, na šta mi je ona rekla da nisam pila dovoljno vode i da moram da masiram usne kako bi poprimile lijep oblik- kazala je.

-Doktor koji mi je napravio drenažu usana, rekao je da to nisu bili čisti fileri, već pomiješani sa bebi uljem. Bila sam šokirana. Prošle su godine dok nisam postala zadovoljna time kako izgledaju- kaže britanska Barbi.

-To se nikad ne bi razgradilo kao normalni fileri jer je to bila mješavina supstanci. Nisam smjela da joj povjerim svoje lice. Stavila sam i botoks, napravila vampirski lifting i sredila nos kako bih usavršila svoje lice- otkrila je plavuša.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...