ZVIJEZDA 90-IH STIŽE U ZADRUGU! Najpoznatija SRPSKA STRIPTIZETA: Ulazim po pare da otplatim KUĆU! (FOTO)

24h.ba
Ekipa u najzahtjevnijem rijalitiju biće vrlo šarenolika, a ova učesnica možda je najveće iznenađenje.

Ekipa u najzahtjevnijem rijalitiju biće vrlo šarenolika, a ova učesnica možda je najveće iznenađenje.

Samo jedan dan ostao je do početka najskupljeg rijalitija “Zadruga”. Dok su neki učesnici poznati, neki od njih još uvek nisu poznati. Svi sa nestrpljenjem iščekuju početak “Zadruge” a Pink.rs ekskluzivno saznaje da će dio ovog projekta biti i Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija srpska striptizeta.

Da budem iskrena skroz, moj motiv za učešće jesu pare, jer moram pola kuće još da otplatim – rekla je Branka za Pink.rs

Ona je otkrila da je trenutno slobodna i da je sasvim moguće da se u rijalitiju zaljubi.

Ljubav u rijalitiju je moguća jer to je dug period. Izašla sam iz jedne duge veze, slobodna sam i baš bih volela da se zaljubim! A nemam neki poseban tip muškarca, bitan je samo fluid, osećaj taj neki. Samo, posle ove posljednje veze imam postavljene visoke kriterijume, tako da će to biti zeznuto – iskrena je bila buduća učesnica “Zadruge”, ali dodaje da seks pred kamerama, u njenom slučaju nije moguć:

Seks pred kamerama nije moguće, prvo ja sam u striptizu cijeli život i kad nisam u tom poslu imala seks, neću ga sigurno imati ni ovako. Smatram da je to veoma vulgarno, neprimjereno, da to gledaju svi i da to ipak nije za televiziju! Ja sam uvijek bila za tu erotiku, u granicama normale. Može da bude poljubac neki, ali seks ne. Imam dva odrasla sina i to nije za mene. Inače, ja sam veoma stidljiva, kad se zaljubim, ja sam stidljiva. Na poslu sam Blek Rouz, a privatno sam Branka i jako sam stidljiva.

Najpoznatija srpska striptizeta otkrila je da nema nikakvu taktiku za rijaliti i da će se ponašati onako kako se bude osjećala u datom trenutku.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...