Srbin čija je svadba hit na internetu: Supruga mi je bila ljepša prije operacija

24h.ba
OVIH se dana internetom proširila snimka vjenčanja viceprvaka u judu Srđana Mrvaljevića i njegove djevojke Tamare.

OVIH se dana internetom proširila snimka vjenčanja viceprvaka u judu Srđana Mrvaljevića i njegove djevojke Tamare.

Mladenka je na vjenčanju nosila zlatnu vjenčanicu sa zlatnim pojasom oko struka, jaku šminku, a dekolte je pokušala sakriti pred svećenikom. Snimku prati pjesma u kojoj se spominju sveci, anđeli, prsten vječnosti i još mnogo toga, a budući da je završila u svim medijima na Balkanu, mladoženja se odlučio javno oglasiti na Facebooku.

“Prije 7 godina počeo sam izlaziti sa sadašnjom suprugom Tamarom. Tamara živi u Nikšiću, ima 26 godina, završila je ekonomsku školu i diplomirala na Pravnom fakultetu u Podgorici. Nije starleta, ne bavi se javnim poslom, nema društvene mreže, voli rekreativno trenirati i igrati. Slabo izlazimo noću po klubovima zbog mog načina života i uglavnom gledamo serije, filmove, šetamo… Ono što izgleda definitivno najviše zanima javnost su estetske korekcije moje supruge, a pošto je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam iako nerado i s dozom neugode da Tamara ima implantate u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama.

Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio radi njenog zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, to mi nisu primarne stvari u vezi, već zbog njenog vedrog duha i ljudskih kvaliteta u koje sam se uvjerio u prethodnih 7 godina zabavljanja”, napisao je između ostalog Srđan na Facebooku.

Tamara i Srdjan Mrvaljevic – trailer from Dronestudio.me on Vimeo.

“Tamara i ja smo samo odlučili vjenčati se poslije 7 godina veze i napravili normalnu svadbu za svoje prijatelje i rodbinu. Nije nam bila namjera izazivati bilo kakvu medijsku pažnju i zaista smo iznenađeni. U svakom slučaju ako se nekome svidio snimak naše svadbe, jako nam je drago, a ako nije, mi se ispričavamo ako smo nekoga nečim uvrijedili, nije nam bila namjera”, zaključio je.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...