Inter bi mogao ostati bez Skriniara zbog 500.000 eura


Slovački defanzivac Milan Skriniar oduševio je fudbalski svijet svojim igrama u dresu Intera i brzo je privukao interes mnogih evropskih velikana.

U posljednje vrijeme dosta se špekulisalo o tome da će Barcelona već u januaru pokušati dovesti ovog defanzivca, no u Interu ne žele ni da čuju za to. Na Meazzi su već počeli pregovore oko novog ugovora, ali su naišli na nevjerovatan problem zbog čega bi sve moglo pasti u vodu.

Naime, Skriniarov agent je već nekoliko sedmica u pregovorima s Interom, no prema pisanju italijanskih medija problem im pravi suma od pola miliona eura. Skriniar želi 500.000 eura veću platu nego što Inter nudi, dok klub baš nije raspoložen da mu baš toliko poveća platu.

Skriniar trenutno ima ugovor do ljeta 2022. godine i godišnju platu od 1,5 miliona eura. Slovak želi da Inter udvostruči to i da zarađuje tri miliona eura po sezoni, dok je klub spreman najviše da mu poveća platu na 2,5 miliona eura. Zbog 500.000 eura Inter bi mogao ostati bez jednog od najvažnijih igrača.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...