UTEHU NAŠLA U VJERI: Kija Kockar se u manastiru molila da ozdravi!

kurir.rs
Kristina Kija Kockar posljednje dvije nedjelje prolazi kroz agoniju jer joj je otkriven tumor na lijevoj dojci...

Kristina Kija Kockar posljednje dvije nedjelje prolazi kroz agoniju jer joj je otkriven tumor na lijevoj dojci, pa je zbog toga posjetila jedan manastir u Vojvodini, gdje se pomolila za ozdravljenje i zapalila svijeću, saznaje Rijaliti.

Pobjednica prve sezone „Zadruge“ ne dozvoljava sebi da psihički potone i da joj brige i strepnje utiču na poslovne i privatne obaveze kojih ima preko glave. I pored toga što se uporno trudi da ljude iz najbližeg okruženja uvjeri kako je sasvim zdrava i da će rezultati biopsije koju je obavila prije nekoliko dana biti dobri, ipak ima momente slabosti, kada joj je potrebno da bude sama i povrati potrebnu energiju. Spas je, kako saznajemo, pronašla u jednom ženskom manastiru u blizini rodnog Zrenjanina, koji je obišla proteklog vikenda.

– Kada je saznala da ima tumor, najvjerovatnije benigni, Kija se uplašila i nije joj svejedno, ali neće to da pokaže pred drugima. Obavlja sve redovne aktivnosti, snima emisije, nastupa, ali joj je prijalo da vrijeme provede negdje izvan gužve u kojoj se stalno nalazi. Zato je odlučila da posjeti manastir u blizini Zrenjanina, gdje je provela čitavo popodne u razgovoru sa monasima.

Ispričala im je da trenutno prolazi kroz tešku životnu fazu i da je očekuje operacija, a oni su je posavjetovali da ne gubi vjeru u sebe i Boga i da će sve biti u najboljem redu. Kija se tamo pomolila za svoje zdravlje i zdravlje najbližih i upalila svijeću, a po povratku u Beograd izgledala je sasvim drugačije.

Djelovala je da joj je prijao odlazak u manastir i da je sad dosta smirenija i staloženija, nema više nervozu u sebi, koju je potiskivala – rekao je izvor blizak novopečenoj pjevačici, dodajući da ljekari imaju mnogo optimizma kad su u pitanju ishod operacije i rezultati biopsije.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...