Rakitić objasnio kako je “smuvao” suprugu: Zvao sam je na kafu 20 ili 30 puta…

sportsport.ba

Zanimljiv intervju za “The Players Tribute”.

Hrvatski vezni fudbaler Ivan Rakitić dao je veoma zanimljiv intervju za američki portal “The Players Tribute” u kojem je objasnio kakve je muke imao dok nije smuvao sadašnju suprugu Raquel Mauri.

Rakitić i Raquel, tadašnja konobarica u jednom španskom hotelu, upoznali su se 2011. godine kada je Rakitić imao 23 godine. Hrvatski fudbaler je došao da potpiše ugovor sa Sevillom, pa je noć prije ljekarskih pregledao sa bratom otišao na piće u hotelski bar. Tu je sve počelo.

“Žena koja je tada radila u hotelskom baru bila je…Vauu. To je dio filma koji ide usporeno, razumijete? Bila je prelijepa. Rekao sam sebi ‘Sevilla? Jako mi se sviđa ovo mjesto’. Nisam joj ništa drugo mogao reći osim ‘zdravo’ jer je to bilo sve što sam znao na španskom. Znao sam njemački, engleski, italijanski, francuski i hrvatski, ali ne i španski. Bilo mi je grozno zbog toga”, rekao je Rakitić i nastavio:

“Pogledao sam preko bara i rekao ‘Vidiš li onu konobaricu? Igraću za Sevillu i oženit ću je’. Brat se počeo smijati jer je mislio da se šalim”.

“Tražio sam kuću u Sevilli i svako jutro sam išao u taj hotel na kafu i sok. Naravno, glavni razlog je bila prelijepa konobarica. Sve što sam znao o njoj je da se zove Raquel. Ona nije znala engleski, a ja španski, pa je bilo problema”.

Iako ju je pitao 20 ili 30 puta da izađu na kafu, Raquel nije htjela.

“Jednog dana Raquel mi je konačno objasnila zašto ne želi da izađe sa mnom. Rekla mi je da sam fudbaler i da ću već sljedeće godine možda otići u drugu državu. ‘Žao mi je, ali ne’, poručila je. Pomislio sam, sigurno me vidjela kako igram pa misli kako neću biti previše dobar i Sevilla će me prodati na ljeto. Zbog toga sam počeo jako da treniram kako bih se ustalio u startnoj postavi. Trebalo mi je sedam mjeseci da izađem sa njom”, zaključio je Ivan.

Podsjetimo, par je danas već uveliko u braku i imaju dvoje djece.

“Dvojnica Megan Fox” zgodnija od glumice

Internetski portali, forumi i online izdanja muških časopisa “raspametili” su se zbog brazilske manekenke i fitnes modela Claudije Alende.

Claudijina tamna kosa, pune usne, ledeno plave oči i savršene obrve iznimno su slične Meganinima, a neki ljudi idu toliko daleko da joj pišu da je “bolja od originala”: “Čak si bolja od Megan Fox”, pišu joj često u komentarima.

Anketa

Da li ste zadovoljni izbornim rezultatima ?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...